Hava Durumu

Pazaryeri açık oto pazarı gibi oluyor

Yazının Giriş Tarihi: 09.09.2015 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.09.2015 07:57
“Osmangazi, Akpınar Mah. Akpınar Sokak çevresi pazar kurulduğu günler (salı ve pazar) adeta açık bir otoparka dönüşüyor. 
Pazar alışverişine gelen vatandaşlar araçlarını yolun ortasına park ediyorlar. Yetmezmiş gibi pazarcılar da kamyonlarını evlerimizin önüne kadar çekip park etmeye başladı. 

Burası oldukça işlek bir sokak. ‘Güzel Bir Yer’ sitesiyle Mudanya yolu arasında ulaşım buradan sağlanıyor. 
Yetkililerin göz yumması sonucu pazar kurulduğu günler bu cadde keyfi bir biçimde işgal ediliyor. Osmangazi Bld. dünyanın parasını harcadı ve bir kapalı pazaryeri yaptı fakat pazarcıların ve vatandaşların araçlarını perk edecekleri yeri hiç düşünmedi. 
Artık evlerimizin önünde ve sokağımızın ortasında araç görmek istemiyoruz yetkilileri bir an önce önlem almaya çağırıyorum. 
Saygılarımla.”
Volkan TOPALAK

***

TROTUVARDA BU NE İŞ?..


“Nilüfer, 23 Nisan Mah.nde yaklaşık 5-6 ay önce başlanan çalışmanın hala bitmesini bekliyoruz.
Yunus Emre Cad.’ni asfaltladılar. İyi güzel.. Trotuvarları da yaptılar. O da güzel.. Ama şimdi yine tretuvarları kazıyorlar!. Bu ne iş, anlayamadık?..
Yunus Emre Cad.’nde ise aydınlatma işlerine başlanmadı bile, yine bu bölgede 251. Sokak’ta, direkler dikildi, lambalar takıldı ama yanmıyor..”
Yaşar ULUCAN

***

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR


“24/8/2015 köşenizde yayınlanan  ‘Dere çok kokuyor’ başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
İlgili kurumumuzca çalışmaları yürütülmekte olan ‘Nilüfer Çayı ile Yan Derelerinin Yerleşim Yerleri ile Arazilerin Taşkından Korunması Master Plan Raporu ve Aplikasyona Dayalı Uygulama Projelerinin Hazırlanması’ işi kapsamında dere ıslah projeleri hazırlanacaktır.
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlşk. Şb. Md

***

UEDAŞ’IN DİKKATİNE


“Ertuğrul Mahallesi, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde bulunan bazı kısımlar geceleri oldukça karanlık kalıyor. 
Özellikle BTG inşaat önünde bulunan kısımlar zifiri karnanlık. Bu rotaya bir veya iki tane daha sokak aydınlatma direkleri dikilerek gerekli aydınlatmanın sağlanmasını istiyoruz. 
UEDAŞ’a bu konuda yapacağı çalışmalar için şimdiden teşekkür ediyor, tüm personeline iyi çalışmalar diliyoruz.”
Çevre sakinleri

***

ÇÖP VE HURDA MERKEZİ OLDU 


“Nilüfer, 23 Nisan Mah. Ata Bulvarı, Metro Cad. girişindeki koru çöp ve hurda toplayıcılarının ayrıştırma alanı oldu. Adliye binalarının tam arkasındaki bölgeyle ilgili şikayetlerimizi defalarca ilgili bld. birimine ilettik ama büyük bir duyarsızlık gösterdiler. Açık adresini yazdığım korunun ne hale geldiğini görenler üzülüyor ama belediye ilgisiz.  
Konuyu bir kez daha ilgililere aktarıyorum.  İki kamyonetler (plaka no’ları kayıtlarımızda. Yetkililer isterse verebiliriz) ve çek-çek araçlarıyla çöp ve hurda getirilen korunun ayrıştırma merkezine dönüşmesine lütfen izin verilmesin.”
H.ORHAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.