Hava Durumu

Otoparkta karmaşa ve çok derin çukurlar..

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2016 06:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 06:39
Onbir ayın sultanı ramazan geldi, hoş geldi..
Tüm okurlarıma hayırlı bir ramazan ayı geçirmelerini diliyorum. 
Sofraları bereketli, sağlıkları yerinde olsun. Huzur ve barış içinde daha nice hayırlı ramazanlara ulaşmalarını dilerken okurum sayın Dinçer Şen’den de özür dliyorum.
Taknik servisimizdeki bir hata nedeniyle geçen cuma çıkması gereken şikayet yazısı yerine konuyla ilgili fotoğrafın yanında perşembe günkü yazı tekrar konmuş. Bu nedenle Sn.Şen’in yazısını bugün yine köşeme alıyorum:
***
Otoparkta karmaşa ve çok derin çukurlar...
“M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanındaki otopark alanı  (İhsaniye pazarı yeri otoparkı), cumartesi günleri kurulan pazarın da olması sebebiyle, burada bekleyen araçlar trafiği kilitliyor.
Otopark alanının girişinin dar olması yüzünden iç kısımlarda giriş çıkışlar tek şeride düşüyor. Birbirini bekleyen araçlar trafiği aksatıyor. 



Otoparkın iç kısımlarında ise tek şeride düşen yolda oluşan büyük ve derin çukurlar yağmurun etkisiyle göletler oluşturmuş durumda. Her taraf çamur.Hem araçları hem de oradan geçen yayaları gerçekten de çok zor durumda bırakıyor. 
Yapılacak olan zemin ve park düzenlemeleri ile yaşanılan bu problemlerin aşılacağını düşünüyorum. Yetkililerin desteğini bekliyoruz. Saygıyla.”
Dinçer ŞEN

Boğucu egzoz dumanları


“Yeşil halk otobüslerinin yenilenmesine başlanıldı. Yeni otobüsler çok güzel.. Ama henüz değiştirilmeyen eski yeşil halk otobüslerinin egzoz dumanlarının bir türlü önüne geçilemedi. 
Simsiyah egzoz dumanları insanları adeta boğuyor. Resmen sağlığımızla oynanıyor.
Bu araçlara egzoz kontrolleri acaba neden yapılmıyor?. Onlar bu kontrollerden muaf mı yoksa?.
Bursa caddelerinde her an vapur bacası gibi simsiyah egzoz dumanları çıkaran eski yeşil halk otobüslerine rastlayabilmek mümkün.  
Devamlı artan bu problemin önüne geçilebilmesi için sayın yetkilileri göreve davet ediyorum. Saygılarımla..”
Muazzez YILMAZ

Emirsultan Türbesi ve sarkan kablolar


 “Özellikle mübarek ramazan ayı içinde Emirsultan Hazretleri’nin türbesine yapılan ziyaretler daha da artıyor. 
Çevre kentlerden gelenlerin de artırdığı yoğun trafik var. Ben dikkati bir konuya odaklamak istiyorum:
Bir süre önce Emirsultan Camii’ne gitmiştim. Namaz saatini beklerken çevreyi dolaştım. Emirsultan Hazretleri’nin türbesine de uğradım. Fakat tavandan sandukanın üzerine doğru sarkan açıktaki elektrik kablolarının görüntüsü şahsen beni çok rahatsız etti. 
Görüntü hiç güzel değil. Böyle önemli bir ziyaret yerine hiç yakışmıyor. Sarkan elektrik kabloları için gereken çalışma acilen yapılmalı düşüncesindeyim.
Bu arada cami bahçesinin de ele alınıp düzenlenmesi gerekir. O gün cami giriş kapıları ve çevresinde birçok dilenci vardı. Önlem alınmazsa ramazan boyunca buradaki dilencilerin sayısı da kim bilir daha ne kadar artar?. Dikkatlere saygıyla sunarım.”
Ali Sami KÖKSAL 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.