Hava Durumu

Olası tehlike bitti. Şimdi de teşekkür!..

Yazının Giriş Tarihi: 29.03.2016 07:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 07:03
“17 Şubat 2016 tarihli köşenizde ‘Dikkat, tehlike!. Yıkılabilir!.’
başlığı altında yayınladığınız ve endişemi dile getirdiğim Maksem Caddesi ile İnebey caddelerinin kesiştiği köşede yer alan harap binaya dikkat çekmiştim.     
Gerekli önlemlerden yoksun ve her an çökebilir durumdaki harap ev için bu uyarım üzerine ilgililerce inceleme yapıldı ve sonuçta tamamen yıkılarak yaşanabilecek nahoş olayların önüne geçildi..



Sorumluluk bilinciyle hareket eden, hemşehrilerimizin seslerinin yetkililere ulaşmasındaki önemli göreviniz nedeniyle öncelikle gazetenize ve size, sonrasında da vatandaşların uyarı ve sorunlarını dikkate alarak kısa sürede çözüme kavuşturdukları için sayın yetkililere bugün de açık teşekkürlerimi sunuyorum. 
Olası tehlikelerin önüne geçme amacıyla yıkılan yere ait son görüntünün fotoğrafı da ektedir.  
Saygılarımla.”
Ali ÖNER

Terminal’e ‘güm güm’lü girişler!..


“Haftanın dört günü Yalova’daki işlerimi takip etmek için Şehirlerarası Terminal’den kalkan otobüslerle seyahat ediyorum. Şehir merkezinden Terminal’e ulaşımımı da BOİ’nin toplu taşım otobüsleriyle yapmaktayım..
Yalova yolunun yanındaki özel yoldan Terminal’e giren caddede jandarma binasından sonra sağa dönen yolda yer seviyesinen epeyce aşağıda kalan bir yağmur suyu ızgarası üzerinden geçerken bütün BOİ otobüsleri bu çukura girer girmez ‘güm güm’ diye sesler çıkararak adeta havaya zıplıyor.
Çoğu yepyeni otobüslerimiz bunlar.. İnanın yüreğim sızlıyor berbat olan bu otobüslerimiz için. Araçların hepsi mecburen bu çukurda havaya zıplıyor. 
Her gün yüzlerce kez Terminal’e giriş yapan BOİ otobüsleri bu çukurda resmen hırpalanıyor, berbat oluyor. Çukur tam viraj ve devamında kaldığı için de şoförün kaçma yeri yok. Yani, ‘güm güm’ler mecburi!.
Böylesine önemli bir yerde, derin bir çukur halindeki ızgara neden ele alınıp düzeltilmez, anlayamıyorum?.
Terminal’e her gün yüzlerce BOİ otobüsü giriş yapıyor. hepsinde de saçı bitmedik yetimin hakkı var beyler!. Unutmayın!.
Ferit K.

Demirtaş TIR ve kamyon parkı mı?


“Yaptığımız şikayetlere rağmen bırakın işlem yapmayı cevap bile vermeyen Osmangazi Bld. ve zabıta trafik ekiplerine, mahalle muhtarına, Bursa Trafik Müdürlüğü’ne kısacası konu kimi ilgilendiriyorsa onlara sesleniyoruz. 
Bildiğimiz kadarıyla TIR ve kamyonların mahalle ve sokak aralarına park etmesi yasaktır. (Trafik- Madde 62:  Yerleşim birimleri içindeki karayolunda, bir trafik işaretiyle izin verilmedikçe ve yükleme, boşaltma, indirme, bindirme, arızalanma gibi zorunlu nedenler dışında kamyon, otobüs ve bunların katarlarını, lastik tekerlekli traktörler ile her türlü iş makinelerini park etmek yasaktır) 
 Ama Demirtaş sokakları park eden TIR ve kamyonlardan geçilmiyor. 
Ne zabıta ekipleri, ne de trafik ekipleri bölgede hiç denetim yapmıyorlar. 
İlgili ekiplerin bu konuya el atıp Demirtaş Mah.’nde oturanların mağduriyetlerini bir an önce çözmesini diliyoruz.” 
Bölge sakinleri 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.