Hava Durumu

O yolda Azrail kol geziyordu!

Yazının Giriş Tarihi: 24.08.2016 04:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 04:36
“Geçen Ramazan Bayramı’nda kayınvalidemin Altınoluk’taki yazlığına bayram tatilini geçirmek için gitmiştik. 
Geçenlerde bir hafta sonu tatili için yine yola çıktık. Geçen sene çok zorluklar içinde geçtiğimiz Balıkesir-Edremit rotasında birkaç senedir devam eden yol genişletme çalışmalarının tamamlandığını gördük. 
Bir zamanlar adeta Azrail’in kol gezdiği ve sık sık ölümlü kazaların yaşandığı bu yol şimdilerde pırıl pırıl ve çok konforlu ve güvenilir bir hale gelmiş. 



Hiçbir tehlike yaşamadan büyük bir keyifle ve muhteşem manzarayı izleyerek yolculuğumuzu güven ve huzurla yaptık. Hedefimize de en az 45 dakika daha erken ve çok daha rahatlıklar içinde ulaştık. 
Bu çalışmaları gerçekleştirenlerin, çok zorlu doğa koşulları içinde emek verip yolu tamamlayan çalışanların ellerine sağlık. 
Sık sık Allah onlardan razı olsun dedik. Memnuniyetimizi dile getirmek istedim, yayınlayabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla..” 
Endüstri Yüksek Mühendisi Serkan ÖZGİRAY

Müzikale yeni yıldızlar...

“Büyükţehir Bld. Orkestrası, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında müzikal yeteneğini ortaya çıkarmak isteyen öğrencilerini bekliyor.
Sanatçı adaylarının yetenek sınavıyla katılacağı eğitimlerde; Türk Sanat ve Türk Halk Müziği bölümleri, Türk Sanat ve Türk Halk Müziği çocuk korolarıyla Çalgıcı Mektebi’ne katılmak isteyenler, 30 Eylül Cuma gününe kadar ön kayıt yaptırabilecek. 
1 Ekim Cumartesi günü de kesin kayıt için sınav var. Müzikal yeteneğini geliştirmek isteyenler, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Orkestra Ţb. Md.’ne baţvurabilir, 7163613 no’lu telefondan bilgi alabilir veya www.orkestra.bursa.bel.tr internet adresinden online baţvuru yapabilir.

Hürriyet pazarı meydana alınsın

“Hürriyet semtinde çarşamba günleri Adalet Caddesi ile Hürriyet Caddesi’ni birbirine bağlayan ve önemli bir cadde üzerinde kurulan Hürriyet semt pazarı özellikle Adalet Caddesi’ndeki trafiği geniş ölçüde aksatmaktadır.
Bu pazara ürünlerini getiren pazarcı esnafının esasen çok dar olan caddeye park ettikleri kamyonet ve diğer araçları yüzünden zaman zaman trafik akmıyor.
Bu itibarla; söz konusu olan ara caddeye kurulan ve buradaki trafiği tamamen kesen semt pazarının çarşamba günleri Hürriyet semtindeki Mümin Gençoğlu Meydanı’na kurulması çok yerinde olur. 
Çünkü burası da oldukça geniş bir alan ve trafik akışı bakımından da hiçbir sakınca yaratmaz.
Osmangazi Belediye Başkanı Sn. Mustafa Dündar’a saygılarımla önerimi dikkate almasını rica ederim..”
Servet BALKANLI

Tek bir giriş ve büyük sorun

“NİLTİM (Nilüfer Ticaret Merkezi)’de esnafım  önemli bir yakınmam olacak.  Bizim buralarda  Parkop, Niştim, Akva Sanayi Otomasyon Plaza gibi merkezlerin tek bir girişi var. 
Beşevler Küçük Sanayii ile aynı kavşak ve içeri girişimizde oluşan kuyruğa  bankaların yanısıra bir börekçi ve yanında bir aparatif büfe var ve kilit yerdeler. Özellikle sabahları yoğun trafikte bunlar büyük olumsuzluk yaratıyor.
Malum çoğu insanımız aracını olur olmaz yere bırakıyor, trafik bu yüzdren tıkanıyor. 
Sayın ilgililerin konu hakkında gerekli önlemleri almalarını diliyorum. Saygılarımla.”  
Cansel GÜL
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.