Hava Durumu

O kavşağa butonlu bir trafik ışığı gerekiyor

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2016 07:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2016 07:33
“Geçen aralık ayı başlarında Geçit’teki Özdilek Kavşağı’nın kapatılması ile ilgili olarak pek çok okurunuzun yakınmalarına yer vermiştiniz.
Vatandaşların yoğun ve haklı şikayletkleri üzerine burada yeni bir çalışma yapıldı ve yeni bir düzenleme ile yaşanan sorun giderildi.
Ancak burada bulunan trafik sinyalizasyon lambaları sadece yayalara hitap ediyor.

Bu yüzden de bu noktada eğer yaya vatandaşlar yok olsa bile trafik lambaları yine normal şekilde yanıyor ve trafik bu yüzden yine duruyor..
Bu itibarla buradaki trafik sinyalizasyon lambalarında yaya vatandaşların yararlanabilmeleri için koyulacak bir buton sayesinde bu kavşakta gerektiğinde araçlar için duraksama olacak yayalar güvenli bir şekilde kavşaktan yararlanırken trafik sorunu tamamen çözülmüş olacak.
Konu ile ilgili sayın ilgililere önerimin aksettirilmesini rica ederim.  Saygılarımla..”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur


TEŞEKKÜR PANOSU


Özdilek kavşağında trafik artık akıyor

“Bursa-Mudanya ulaşımını sağlayan karayolunda yoğun bir şekilde trafik sıkışıklığının kaynağı olan Özdilek Kavşağı’nda yaşanan olumsuzlukları bir süre önce köşenizden dile getirmiştim.
Bu konuda gazetenizdeki köşenizde yayınlanan yazım üzerine kavşakta yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenleme sonrasında trafik her iki istikamette de şimdi artık oldukça akıcı bir duruma geldi.
Yetkililere duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Saygılarımla.”
Alp GÜNALP

Bir üyeden ‘mont’ macerası iddiası!..


 “Bursastore ‘adını kullanan’ şirket cep telefonumdan arayıp kulüp üyelerine çok özel ve store’larda olmayan mont ve kol saatini anlattı. Israr üzerine sipariş verdim ve geldi.  Fatura fiyatı 189 TL.idi. Montu gerçekten store’da bulamazdım. Çünkü ‘bence’ kalitesi düşüktü. Durumu anlatmak için Bursastore mağazasına gittim fakat adı geçen firmanın onlarla ilgisi olmadığını, dolayısıyla bir şey yapamayacakları söylendi.
Ben kulüp üyesiyim giderim bu durumu var olduğunu düşündüğüm kulüp basın ve halklar ilişkilerine anlatır başka kulüp üyelerinin de bu duruma düşmeleri önlenir diye düşünüp kulübün Özlüce tesisine gittim. Ama değil bir yetkili ile görüşmek; kapıdaki bekçiyi geçip kulüp binasına dahi giremedim!.
Kulüp binasına bir üyenin girememesi can acıtan bir durum. Burada çalışan arkadaşlar kendilerini niye bu kadar ulaşılamaz duruma getirmişler, anlamadım?. 
Ben yurtdışında milyarlarca dolar bütçe ile iş yapan bir firmada mesleki konuda danışmanım. Firma genel müdürüne arada onlarca makam olmasına rağmen sıradan bir mühendis olarak istediğim zaman ulaşabiliyorum ama ne yazık kendi şehrimde çok sevdiğim kulübümün kapısından içeri giremiyorum. 
Seçeceğimiz yeni yönetim bu konuda köklü bir temizlik yapar umudundayım.”
Salim MENGÜÇ

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.