Hava Durumu

O kapak nasıl açılır usta? Ne diyorsun bu hususta?..

Yazının Giriş Tarihi: 03.04.2017 04:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.04.2017 04:47

"Osmangazi ilçesi, Güneştepe Mahallemiz yeni bir yerleşim yeri. Burada kaldırımlar daha yeni döşendi. Elektrik panosu ise daha önceden buraya yapıldığı için yol düzeyinden aşağıda kalmış.. Ve bunu yapan taşeron şirket belediye yetkililerine haber bile vermeden pano kapaklarının yarısına kadar kaldırım döşemişler. (Mail'imize ek olarak gönderdiğimiz fotoğrafta net bir şekilde görülmektedir)
Peki iş bittiğinde bu kaldırımları ve taşeron firmayı denetleyen yetkili yok mu?. Fen İşleri ne iş yapıyor, paramız nerelere harcanıyor?. Şirket kaldırım bile döşemeden 'döşedim' dese demek ki parasını alacak.
Çünkü belediyeden kimsenin kontrol etmediği kesin. Ya da belediye görevlisine göre bu pano normal.

Burada bir elektrik sorunu yaşanacak olursa pano kapağı nasıl açılacak?. Yeni yapılan kaldırımları tekrar kırmak, perişan etmek mi gerek?.
Evet; pano kapağı nasıl açılır usta,ne diyorsun bu hususta?..
Yer; Güneştepe Mahallesi 1. Seç Sokak. Sorunumuzun gazetenizdeki köşenizde yayınlanmasını rica ediyoruz.."
Güneştepe Site sakinleri

'Polis Kontrol Noktası' için bir görüş ve öneri

"İzmir'den Bursa yönüne gelişte Uludağ Üniversitesi köprüsüne gelmeden kurulan Polis Kontrol Noktası'nın yeri kanaatimize göre yanlış olup özellikle iş çıkış saatlerinde Hasanağa, Kayapa ve Görükle sanayi bölgelerinden gelen işçi servisleri ve İzmir yönünden gelen diğer araçların birleşmesiyle 15-20 dakikada geçilebilen yığılmalara neden olmaktadır.
Şöyle ki; kötü amaçla İzmir yönünden şehre girmek isteyen bir araç, kontrol noktasına yakalanmamak için çevre yoluna girip Mudanya kavşağından çıkarak veya Görükle köprüsü üzerini takip edip, Uludağ Üniversitesi Kampüsü'nün içinden geçip üniversite köprüsü üzerini takiben polis kontrol noktasının arkasına çıkabilir.
Acaba, sağlıklı bir kontrol ve trafik sıkışıklığının önlenmesi amacıyla polis kontrol noktasının İzmir yolu Ankara çevre yolu başlangıç noktası önlerine (Marmarabirlik karşıları) taşınması daha iyi olmaz mı?..
Yukarıda ifade ettiklerim kendimin ve çevremde konuştuğum kişilerin kanaatleridir.
Bu durum emniyet birimleri tarafından da mutlaka düşünülmüştür. Onların da polis kontrol noktasını oraya yerleştirmelerinde mutlaka geçerli sebepleri vardır.
Köşeniz aracılığıyla tüm emniyet teşkilatımıza hayırlı ve sorunsuz mesailer dilerim." Adının açıklanmsını istemeyen bir okur

Mesire yeri çöplük oldu

"Osmangazi, Demirtaş Mahallesi'nde bulunan ve Çamlık mevkii olarak bilinen mesire yeri bir doğa harikasına sahip. Aynı zamanda TV vericilerine ait antenlerin de olduğu bölgeye gelin görün halkımız gerekli ilgiyi, özeni göstermiyor.
Hafta arasında burada gördüğüm pislikler, çöp yığınları, molozlar ve akla gelebilecek her tür kötü atıklarla bu güzelim yer sanki şehir çöplüğü gibi olmuş.
Buraya insan çöpünü, pisliğini, molozunu getirip nasıl atar, hiç mi vicdanları yok bu insanların. Allah'ın bahşettiği güzelliklere sahip çıkmalı ve onları korumalıyız."
Hayrettin TEZEL

Şehidimiz için park

"Yıldırım ilçesi, Samanlı Mahallemizden kahraman Mehmetçik Piyade Uzman Çavuş Ferhat Demir şehitlerimiz arasındadır..
Bu münasebetle Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin katılımıyla şehit Mehmetçiğimizin adının yaşatılması için yaptırılan parkımız geçen cuma günü törenle hizmete açıldı.
Bld.Bşk.'mız Sn.Edebali'ye gösterdiği hassasiyet için teşekkür eder şehit piyade uzman çavuş Ferhat Demir için de mekanı cennet olsun diyoruz." Bölge sakinleri

Muradiye Camii'nin bahçesi bakımsız...

"Yurtdışından gelen konuklarıma Bursa'yı gezdirdim.
Muradiye Camii ve çevresinde bulunan şehzade türbelerinin olduğu bölge konuklarımın büyük ilgisini çekti.
Daha sonra Muradiye Camii'nin için girdik ve burasını da tanıtma olanağı buldum. Fakat cami önündeki abdest alma şadırvanının çevresindeki yeşil alanın çok bakımsız bir halde bulunması bizleri gerçekten epeyce üzdü.
Türbe çevrelerine gösterilen yakın ilgi cami bahçesine de gösterilmeli ve yeni bir düzenleme yapılmalıdır.."
Hamza ERDOĞAN

Kabin uyarısı

"Bursamız'da yeri ve yabancı turist gruplarınca en çok ziyaret edilen tarihi yapı Ulucamimiz'dir.
Şehrimizin tam merkezi yerinde olan tarihi camimizin önündeki meydan da tekrar düzenlendi. Çok da iyi oldu.
Evet; gerçekten de güzel oldu. Fakat kentimizin çeşitli yerlerine konan 'bebek bakım kabinleri'nden bir tanesi de Ulucami Meydanı havuz yanına konulmuş.
Bebek bakım kabini şu anda yer aldığı konuma pek güzel durmuyor.
Bu kabin daha başka bir yere taşınmalıdır.
Selamlar."
Yusuf ŞENTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.