Hava Durumu

Mudanyalılar dikkat ha çöktü, ha çökecek!

Yazının Giriş Tarihi: 15.03.2017 04:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 04:42

"Mudanya ilçemizin tüm sakinlerini uyarıyorum. Bugünlerde Şükrü Çavuş Mahallesi Harmanlar Caddesi 3. Cami Sokak taraflarına işiniz düşerse buradan gelip geçerken aman dikkat!.
Burada boş bir binanın yarısı aylar önce kendiliğinden çöktü, yerle bir oldu gitti. Şimdi de bu yarısı yıkılmış eski ve boş binanın diğer yarısı ha çöktü, ha çökecek ve birilerinin de altında kalacağı endişeleri içindeyiz.

Bu tehlikeli durum hakkında Mudanya Belediyesi'ne gerekli bildirimleri yaptık, dikkat çektik. Ama belediyemiz tehlike yaratan binanın önüne sadece bir şerit çekip öylece bıraktı. Başka bir şey yapmıyor.
Aylardır yıktırılacak diye beklediğimiz bu bina kalıntısının akıbeti ne olacak?. İlla birilerinin başına çökmesi mi bekleniyor?.
Gönderdiğim fotoğraf durumu ve tehlikeyi açıkça ortaya koymaktadır. Mudanya Belediyesi'nin dikkatine sunarım."
Ramazan DURMUŞ

Hele yağışlı günlerde durum daha da berbat!

"Nilüfer ilçemizdeki Çamlıca Mahallesi civarında oturuyoruz.
Hem Çamlıca Mahallesi ve hem de Beşevler Caddesi boyunca BUSKİ tarafından son günlerde yoğun şekilde su hatları şebekesinde boru değiştirmek için çalışmalar yapılmakta ve caddeler devamlı şekilde kazılıp durmaktadır..
Yapılan kazı çalışmaları sonrasında ise gerekli olan asfalt onarım çalışmaları hemen yapılmıyor ve uzun süre bu çalışmalar erteleniyor..

Hızla tamamlanmayan asfalt onarımları yüzünden caddelerimiz son derece düzensiz bir durumda bekliyor. Hele yağışlı havalarda durum daha da berbat hale dönüşüyor.
Sayın ilgililerin bu konuya müdahele etmelerini ve onarımlar için desteklerini rica ediyoruz.. Saygılarımızla.." Semt Sakinleri

Alo, burası Büyükşehir

BUDO'NUN SABAH SEFERİ

"8/3/2017 tarihli Bursa Hakimiyet gazetesindeki 'Erdal Abi' adlı köşenizde yer verdiğiniz "BUDO'nun sabah seferi için iki önemli öneri" başlıklı okur önerisi ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
BursaRay'ın Özlüce istasyonundan Uludağ Üniversitesi istikametine giden 05:56 metro seferiyle Uludağ Üniversitesi İstasyonu'na 06:01'de ulaşılarak, 06:05'te Üniversite yurtlardan hareket eden 2/U (çevre yolundan Mudanya BUDO İskelesine hizmet veren hat) otobüsüne Üniversite İstasyonu'ndan 06:08'de aktarma yapılarak Budo'nun 07:00 kalkışına ulaşılmaktadır. 2/U Budo'ya entegredir.."

YAYA ÜSTGEÇİDİ PEK YAKINDA

"9/3/2017 tarihli köşenizde yayınladığınız "Yaya üstgeçidi acilen yapılmalı" başlıklı okurunuza ait bir talep yazısı ilgili birimlerce incelenmiştir.
Belediyemizce anayollar üzerinde yayaların karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçebilmeleri için kentin muhtelif yerlerine öncelikli olarak üstgeçit yapılması gereken yerler, alınan UKOME Kurul kararları doğrultusunda, Belediyemizin yatırım programı kapsamında gerçekleştirilmektedir.
Bu kapsamda, Orhaneli yolu, Carrefour yakınına üstgeçit yapılmasına ilişkin UKOME Kurulu'nun 28/11/2014 tarih ve 455 sayılı kararı alınmıştır.
Söz konusu olan ve alınan bu karar doğrultusunda kdnu ile ilgili proje çalışmaları tamamlanmış olup, Belediyemiz yatırım programına göre yapımı planlanmaktadır.
Bilgilerinize sunarız.."
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlişkiler Şube Md.

Basketbol duayeni Efe Aydan konuşacak

Bahçeşehir Üniversitesi Bursa Mezunlar Derneği'nin düzenlediği söyleşiler dizisinin ilki bugün saat 19:00 - 21:00 arası gerçekleşiyor..
Mesleğinde üne kavuşan konukların yapacakları sohbet toplantısının ilk konuğu, basketbol duayeni milli oyuncu Efe Aydan olacak..
Bahçeşehir Bursa Mezun Derneği Yönetim Kurulu üyeleri sohbet toplantısının herkese açık olduğunu belirtiyorlar.

Bu konseri kaçırmayın

Ödüllü orkestramız, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası; Çanakkale Zaferimizin 102. yılında kahraman şehitlerimizi 'Anadolu'dan Anzaklara' adlı özel bir programla anacak.
Geçmişten geleceğe, zaman tünelinden, bugüne müzikal bir yolculuk hikayesi, yarın (16 Mart 2017 Perşembe) Çanakkale Şehitlerini Anma ve Deniz Zaferi'nin 102. Yılı Özel Konseri'nde gerçekleşecek.. Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası şefi Dağhan Doğu'nun yöneteceği konserde, arp sanatçısı Çağatay Akyol, ney ve sipsi sanatçısı Ferhat Erdem, perküsyon sanatçısı Suat Kuş'tan oluşan "ARPANATOLIA" solist olarak yer alıyor.
Bu özel gecede ARPANATOLIA'nın kendilerine özgü, çok anlamlı ve sıradışı programıyla Çanakkale şehitlerimizi anacağız. Konser; Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos)'inde gerçekleşecek. Ttm müzikseverlere 'bu anlamlı konseri sakın kaçırmayın' diyor müzsisyenlerimizi peşinen kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.