Hava Durumu

Mudanya Belediyesi’nin duyarlılığı

Yazının Giriş Tarihi: 18.09.2015 07:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.09.2015 07:07
Mudanya Belediyesi, okurlarımızın şikayetlerine son derece duyarlı. Teşekkürler.
İşte bunlardan biri daha:
***
“11.9.2015 tarihli gazetenizdeki köşenizde, Mudanya, Arnavutköy Cad. Halitpaşa Mh. Nergis Sk. sakinleri, bu sokakta kanalizasyon patlağının sağlığı tehdit ettiğini belirtmiş, BUSKİ’nin burada çalışabilmesi için sokaktaki taşların Mudanya Belediyesi’nce kaldırılması gerektiği vurgulanmıştı.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nce Nergis Sokak’ta, taşların kaldırılması için, bölgede inşaat yapan ilgili firma hemen uyarılmış, taşların tamamen kaldırılması sağlanmıştır. 
Zabıta ekiplerimiz, bugün (11 Eylül) itibariyle sokakta fotoğraflarıyla durum tespiti yapmış, Nergis Sokak’ta taş yığını kalmadığını saptamış, bölgenin çalışmaya engel olmadığı da BUSKİ’ye hemen bildirilmiştir. 
BUSKİ, bugün mesai bitimine kadar, arızanın giderilmesi amacıyla bölgede çalışma yapacağını bildirmiştir. Bilgilerinize sunarız.
Mudanya Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Md.

***

AMCA, ÇOK KORKUYORUM!


“Geçenlerde akşam üzeri saat 18.00 sularında Ördekli Kültür Merkezi yanından geçerken, elinde bakkaldan aldığı bazı ev ihtiyaçları, ekmek vs. olan ilkokul öğrencisi bir kız çocuğu yanıma yaklaşıp, ‘amca ileride köpekler var. Onların olmadığı karşı istikametten beni de götürür müsünüz? Çok korkuyorum’ dedi. Ben ‘korkma, sana zarar vermez’ dedim ama inandıramadım. 
Yanımdan yürüyüp gideceği yere ulaştı. 
Küçük çocuklarımız bu tür korkulara karşı, yardım isterken kötü kişilerce de karşılaşabilirler. Velilere aman çocuklarınızı uyarın, diyorum.
Ve gerçek hayvan sevgisi; çocuklara, gençlere iyice kalıcı şekilde, köklü verilmeli ve korkularını yenme çalışmaları, hiç olmassa okullarda da öğrencilere sunulmalıdır.. Hayvanlar çevre, doğa ve tüm canlılar için gereklidir çünkü.” 
Kemal BAŞEREN

***

KARAGÖZ CADDESİ VE YOL MESELESİ


“Osmangazi ilçesi,Çekirge semti, Kükürtlü bölgesindeki Karagöz Caddesi’nde ‘yeni açılacak termal otele su taşımak için boru döşenirken’ (bize söylenen gerekçe buydu) açılan çukurlar hala asfaltlanmadı. 
Bu yüzden caddemizin yarısı asfaltlı; diğer yarısı değil. Özellikle Yasemin Apartmanı önündeki kazılı olan alanda yoldan geçen araçlar oldukça zorlanıyor. Bu kesimde bir an önce kazı işlemlerinin tamamlanmasını ve yolda gerekli olan asfalt onarımının acilen gerçekleştirilmesini rica ediyoruz.. 
Peşinen teşekkürler..”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

***

BİR SORUN DAHA


“Mudanya, Halit Paşa Mahallesi, Arnavutköy Caddesi’nde iki yıldan beri inşaatı süren bir site nedeniyle Yunuskent Sitesi A-B-C-D bloklarına arabayla ulaşım mümkün olamıyor. 
Mudanya Belediyesi’ne konuyu defalarca ilettik, sonuç alamıyoruz. Olası acil olaylarda ambulans veya itfaiyenin ulaşım zorluğunu düşünmek bile istemiyorum.
Ayrıca patlayan kanalizasyon da bu yol olması gereken bölgede akıp duruyor.
Sorunumuz gazetenizdeki köşenizde yayınlanırsa acaba bir çözüm bulabilir miyiz ümidiyle sizinle konuya paylaşıyor ve yetkililerin harekete geçmelerini diliyorum. Teşekkürlerimle.”
Oya KETANİ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.