Hava Durumu

Mihraplı Parkı’na bir hop hop gerek!

Yazının Giriş Tarihi: 31.03.2016 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 08:16
“Geçen pazar günü aile bireylerimle birlikte Mihraplı Parkı’na gittik. 
 Daha önceki yıllar bu mevsimde rengarenk laleler görmek için İstanbul’a Emirgan Parkı’na gidilirken şimdilerde Emirgan’dan daha muhteşem bir görüntü Mihraplı Parkı’nda oluşturulmuş.. 
Bu nefis manzara karşısında adeta nefeslerimiz kesildi. Ağzımız açık kaldı. 



Rabbim bizlere hayırlı insan olmayı, asıllarını cennetinde görebilmeyi nasip etsin diye dualar ettik.. Adeta bir lale denizi gibi yaratılan bu güzelliğe vesile olan Büyükşehir Belediyesi yetkili ve çalışanlarına da hayır dualar ettik.       
Bu arada sayın yetkililerden bir de özel ricamız var. 
Evladım hop-hop denilen zemine gergilerle bağlanan lastikli zıpzıpların üstünde oynamayı tüm çocuklar gibi çok seviyor. Parkımızda uygun bir köşeye çocuklar için bu hop-hop’lardan yapılabilse çocuklar inanın çok mutlu olacaklar, parkımızı daha çok sevecekler.       
Konuyu, sayın yetkililerin dikkatine sunar, tüm Bursalıları lalelerle oluşan bu muhteşem güzellikleri mevsimi geçmeden görmeye davet ediyorum.. Saygılarımla..” - S.D.

Sokak ortasında elektrik direği     

 “Yayınladığınız bir okur talebinde Osmangazi, Demirtaş Mah. 436. Sk.’ta elektrik direğinin yol ortasında konumlandığı konusunda bir yakınmaya yer verilmişti.
Bu yazı üzerine yapılan incelemede; bölgedeki Alçak Gerilim (AG ) şebeke yolun ortasında gibi görünmekle birlikte tapografik ölçümlerde çalışma yapılan inşaat sahasının arsa sınırlarındadır. 
Konu daha önce de gündeme gelmiş ilgili belediye ile sokak sakinleri ve arsa sahibi arasında hukuki bir süreç yaşanmış, bu süreç arsa sahibi lehine sonuçlanmıştır.  
Daha önce şebeke direğimiz arsa sınırında montajlıyken ilgili arsa sahibi Belediye’den yolun bir kısmını satın almıştır. Dolayısı ile yeni çizilen sınırlar sonucu AG şebeke direğimiz tapografik ölçümler sonucu özel mülkte kalmış olup yapılan çalışma sonrası özel mülk sınırının dışına alınmıştır. 
AG şebeke direğimizin bulunduğu nokta şu anda kanuni açıdan herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Tapografik ölçümlere göre şebeke direği uygun yerdedir. 
Bilgilerinize sunarız.” UEDAŞ Kurumsal  İletişim Md.

TEŞEKKÜR PANOSU

Örnek müdür

 “Nilüfer ilçesi, Beşevler Sanayi Sitesi 32. Blok esnafı olarak köşenize aktardığımız şikayette Nilüfer Belediyesi, Temizlik İşleri ekibinin geri dönüşüm malzemelerini toplamada büyük aksamalara sebep olduğuna değinmiş ve ilgililerin dikkatini çekmiştik.
Yakınmamızın köşenizde yayınlandığı hemen o gün Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sayın Nejat Vatansever bizzat işyerlerimize gelerek incelemelerde bulundu, derdimizi dinledi ve bundan sonra aksamalar olmayacağını ifade etti.
Sayın Müdür Vatansever’in bu duyarlı davranışı tüm birim müdürlerine örnek olsun. Kendisine çok teşekkür ederiz..”
Recep İSKEÇELİ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.