Hava Durumu

Mihraplı Park’ta eksik ağaçlar ve tuvaletler...

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2016 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 07:09
Duyarlı okurlarımdan hemen her gün Mihraplı-Hüdavendigar Parkı’ndaki boş alanlar, yürüme yollarında kuruyup eksilen ağaçların yerine yenilerinin dikimi ve bazı eksikliklerle ilgili e-postalar alıyorum. 
Köşemiz sınırlı. Zaman zaman birkaçını yayınlayabiliyorum. Örneğin;  
***
“Mihraplı Parkı’na dikilen ağaçlar birkaç yıl sonra büyüyünce yemyeşil bir parkımız olacak. Ne var ki bazı bölgelere hiç ağaç dikilmemiş. Çok büyük boşluklar var. Bir de yürüme yollarının bir tarafında bazen hiç ağaç yok, ekilmemiş. Yolun diğer yanında ise ağaçlar çok seyrek. Eksik ağaçlar tamamlanamaz mı?.



Böylece hem görsel bütünlük sağlanır hem de parkımız daha çok yeşillenir. Doğal olarak gölgeler altında yürüyüş yapma olanağını daha rahat bulabiliriz.       
Bu arada önemli bir nokta da şu: 
Park içinde genel tuvaletler çok eksik. Sheraton Oteli’ne bakan kısımdaki  tenis kortu yakını veya civarında bir tek tuvalet yok. İhtiyacı olanlar parkın içinde tuvalet arayıp duruyor. Park içine kısa süreçte çok sayıda tuvalet yapılması gerekiyor. Çünkü havalar düzeldikçe parkın ziyaretçileri artıyor. Sayın yetkililerin dikkatine sunarım. Saygıyla.”
Birsen ÖZDENER

Halı sahanın bozuk zemini


“Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi AOS Halı Sahası zemini berbat halde. Halının değiştirilmemesi yüzünden sürekli sakatlıklar oluyor.



Sağlıklı spor adına ilgili birimlerin dikkatine sunarım.”
Sedat KURTULMUŞ

Yazık günah o şoförlere


“Çarşamba günleri Ataevler, Gazi Cad. üst kısmında kurulan pazar yüzünden bu semten geçen özel halk otobüsleri şoförlerine Allah kolaylık versin.
Gazi Cad.’nden geçip pazaryeri yanından yukarı çıkma zorundaki otobüs şoförleri burada büyük eziyet çekiyor. Çünkü yol çok dar, Her iki tarafa usulsüz araç park ediliyor. 
Geçen çarşamba şahit olduğum olayda otobüs şoförü çıldıracak hale geldi.  Bir hanım özel otosu içinde yolu kapatmış bekleyip duruyordu. Otobüsü gördü, oralı  olmadı. Şoförümüzün ikazları yetmedi. Kadın hem suçlu hem güçlü, bağırıp çağırmaya başladı. Kılını bile kıpardatmadı. Yaklaşık oradan geçebilmek için 7/8 dakika bekledik. Şoförümüz çaresiz kalınca bir yere telefon etti, ‘beni bu hattan alın, yoksa başım derde girecek’ diye yalvardı.
Çarşamba günleri bu daracık caddede trafik veya zabıtanın görev alması gerek. Hiç kimseye doğrusu bu kadar eziyet çektirilmez.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir hanım
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.