Hava Durumu

Kültürpark karşısında özel bir kaldırım mı?

Yazının Giriş Tarihi: 19.04.2016 07:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 07:05
“Çekirge Caddesi, Kültürpark karşısında, yeni yapılan bir inşaatın önünde adeta özel kaldırım yapılıyor. Ve Belediyenin yaptığı kaldırımın üzerine.. 



Üstelik, özel bir cep yapılmış ki kaldırımı da daraltmış..
Yaya vatandaşların ve engelli yurttaşların sanki oradan hiç ‘geçmeyecekleri’ öngörülmüş gibi.       
İlgilileri uyarıyorum.”
Ali KÜÇÜKSARI

Kocayayla’da ağaç katliamı


“Fotoğraflar bir katliamı yansıtıyor. Hepsini 17 Nisan 2016 günü Keles’te çektim. Yer; Kocayayla.. Bu katliamın sebebini filan sormuyorum?. Çünkü  bunun sebebi olmaz. 



Bu katliamı kim yaptıysa onlara soruyorum?. Ne istediniz o güzelim çamlardan, ormandan, Kocayayla’dan, Uludağ’dan? Rant için bir proje mi bu da?. Ağaçlara yazık değil mi?.”
Volkan TOPALAK

UEDAŞ lütfen biraz ilgi


 “UEDAŞ özelleştikten sonra artık vatandaşla ilgilenmiyor. A03162 ve 03161nolu  şikayetlerime kaç ay geçti, bir işlem/ dönüş yapilmadı. Bir daha aktarayım. Uğurmumcu Bulvarı 100.Yıl İstasyonu’ndan Batıkent istasyonuna kadar olan ana yol lambalar karşılıklı bir yanıyor bir yanmıyor. İkili lambalar yukarıdaki yanıyorsa aşağıdaki yanmıyor. Lütfen ilgilenilsin.”

Megafonlu seyyarlar bizleri çıldırtıyor


“Nilüfer, Altınşehir’de her gün sabahtan akşama dek hurdacılar, gübre ve diğer satıcılarının araçlarından megafonla avazı çıktığı kadar bağırmaları çok rahatsız edici. Gürültü kirliliği içindeyiz. Belediyemizi göreve davet ediyoruz. 
Önerimiz, mahalle girişlerine iki veya üç noktaya (hurda toplama günü belediyece  haftada bir gün örneğin pazartesi saat 10 ila 14.00 saatleri arasında belirlenebilir) ve (seyyar satıcılarının girmesi yasaktır) şeklinde tabelalar konulması. Ayrıca hurda toplayıcıların hurda toplama belge veya ruhsatlarının birer örneğini Nilüfer Bld.’ne ibraz edip izin belgeleri almaları bunları da araçların ön camlarına koyarak denetimin sağlanması. Kurallara uymayan veya aykırı hareket edenler hakkında zabıta kolluk kuvvetlerince gerekli cezai yaptırımların uygulanmasını rica ediyoruz.”             
Altınşehir sakinleri
 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.