Hava Durumu

Kırçiçeği Parkı çirkinleşmesin!..

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2015 07:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2015 07:40
“Nilüfer, Beşevler sakiniyim. Belediyemizden çok memnununuz ve Nilüferli olduğumuz için gülümsüyoruz. 
Hemen yakınımızdaki ve Nilüfer Bld.’nce yaptırılan Kırçiçeği Parkı’na yaz-kış severek gidiyoruz. Buranın güzelliğine gölgeleyen 2 büyük taş blok var. Çirkinlik yaratıyor.
 
Yetkililere bildirmeyi bir görev sayıyorum. Konak Mah.’ndeki fotoğrafta işaretlediğim biri mermer, diğeri beton 2 blok, parktan uzaklaştırılırsa çok yerinde olur. İlgililerden gereğini rica ederim.”
N.TOKGÖZ

***

Acil servisteki olumsuzluklar


“3 Aralık saat 16:30’da A.O.S. Onkoloji Hastanesi Acil Servisi’nde bazı olumsuzluklar vardı. 
Hastane Acil Servis kapısının ambulansların rahatlıkla girebileceği yer olması gerek. Ama hastanedeki tadilatta içeriden çuvallarla çıkarılan kum, kapı önündeki 16 ST 928 plakalı kamyona yükleniyordu. 
Bir ambulansa hasta toz-toprak arasından sedyeyle taşındı. Hastaneden tekerlekli sandalyeyle çıkış yapan bir hasta da acil servis kapısına park eden kamyon ve ambulans arasından zorlukla geçip bekleyen taksiye bindi. 
Bunlar yaşanırken hastane özel güvenlik görevlisi de kamyonun tekrar acil servis kapısına park etmesi için yönlendirdi. 
Hastane yönetiminin bu sorumsuzluğa duyarsız kalmaması gerekiyor. Onkoloji Hastanesi’nde tedavideki hastalara, özel önem gösterilmeli. 
Ayrıca; KOAH ya da akciğer kanseri herhangi bir hasta acil servise gelmek istediği zaman yaşanacak sıkıntıyı düşünmek gerek.
Yetkililerin kendisini o hastaneye sağlığına kavuşmak için gelen bir hasta yerine koymasını, tadilat atıklarının hastanenin farklı bir yerinden taşımasını ve sorumsuzluğun başta bu hastaneden başlayıp tüm Türkiye’de son bulmasını rica ediyorum.”
Enis SÖKÜN

***

TEŞEKKÜR PANOSU

Dördüncüde iş bitti!..


“Yeniceabat Mh.’nde Büyükşehir Fidanlığı önüne tankerlerin su doldurduğu yerin tam önünde oluşan derin çukur hakkında köşenizde 8 Ekim’de başlayan ve çeşitli tarihlerde yinelediğim dört şikayetim nihayet dikkate alınmış olacak ki asfalt nihayet onarılmış. Mutlu oldum. 
Beşinci defa yazıp köşenizi işgal etmekten beni kurtaran sayın ilgililere teşekkürler.” 
İsmail LALE

***

Bana küfür mü ettiler acaba?


“3 Aralık’ta Nilüfer’deki Beşevler İstasyonu’nda indim. Ataevler’e giderken Merve Camii önünden geçtim. Az sonra karşıma 14/15 yaşlarında bir çocuk çıktı. Anlamadığım bir dille konuşup benden yardım istedi. Ellerimde paketler vardı. Çantamı açıp yardım yapabilmem imkansızdı o anda. Elimle işaret ettim. Bir şey söylemedim. Çünkü benim di-
limi de anlamazdı zaten.
Fakat o anda yakınlarında bulunan ve bu çocuğu izleyen üç yetişkin erkek bana büyük bir hiddetle bağırmaya başladı. Ne dediklerini anlamadım. Onlar da farklı bir dil kullandılar. Çok korktum. Küfür ettiler gibi geldi. Ama bilemiyorum..
Fakat ne olursa olsun. Olay çok çirkin. Durumu gören bir başka kişi ‘ürkme abla, onlar Suriyeli’ dedi..
Geçenlerde bir cuma gününde de Merve Camii önündeki yol çeşitli yaşlardaki dilenen insanlarla doluydu ve gelen geçeni çeviriyorlardı.
Nilüfer Zabıtası’nın bunları önlemesi gerekmez mı?.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.