Hava Durumu

Kaplıkaya bölgesinden istek

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2015 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2015 08:40
“Yıldırım, Kaplıkaya Mah. sakinleri adına yazıyor ve ilgililerin dikkatine sunuyorum. 
Siteler BOİ durağı çevresinin geliştirilip güzelleştirilmesini, düzenlenmesini rica ediyoruz. 
Yıllarca bizlere hizmet veren Siteler BOİ durak ve parkının olduğu yer Büyükşehir Bld.’nce bir cazibe merkezi haline dönüştürülsün. Sosyal alanlar ve halka açık çeşitli birimler, işyerleri oluşturulsun.
Bu çalışmalar gerçekleştirilecek olursa Yıldırım ilçemiz önemli bir değer daha kazanır. 
Aynı şekilde Köy Hizmetleri eski binasının olduğu yere ve Mimar Sinan Deresi ile yakın kesimlere yapılacak çalışmalar için gerekli projelerin hazırlanmasında emeği geçecek tüm ekip çalışanlarına da şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılar.” - Ümit DEMİRALAY



Cevat İskender ve Gamze Hanım

“Kayhan Çarşısı’ndan Bağkur emeklisi bir esnafım. Ünlü kebabçı Cevat İskenderoğlu’yla dostluğumuz vardı. Ziyarete gelirdi. Vefatı sonrası oğlu ve kızları işi büyüttüler. Carrefour’da açtıkları kebab salonunu ilk defa geçen salı akşamı gördüm. Çocukları tebrik ederim. Tüm elemanları da. Hepsinde de rahmetli Cevat’ın titizliği mevcut. 
Ama bir kişi var ki onu ayrıca tebrik ederim. Genç; zarif, güler yüzlü, hanım hanımcık bir kız olan servis elemanı Gamze Kavut. Öylesine titiz bir ev sahibi gibiydi ki çok takdir ettim. İskender Salonu’na çok yakışmış. İskenderoğlu Kardeşler’i böyle bir kadro kurdukları için tebrik ediyorum. Gamze evladımızın da  bahtı açık olsun. Cevat kardeşim eğer sağ olsaydı eminim o da Gamze için aynı takdir hislerini belirtirdi.” Ş. İsmail YILMAZ

135 tane servis aracı

“Hafta içinde gazetenizdeki bir resmi ilanın içeriğinde UKOME’den sadece kent içinde çalışacak toplam 135 servis aracı için okey çıkmış. İlçelerle birlikte bu rakam 190 küsur.
Kent içinde trafik yoğunluğundan şehirlerarası otobüs firmalarının  servis aracı koyması önlenirken 135 adet kent içi servis aracı için bu uygulama biraz mantıksız değil mi?
Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gece geç saatlerde inen veya sabah çok erkenden kalkacak otobüsüne yetişmek isteyen bir yolcu, firma servis araçlarının olmaması nedeniyle dünyanın taksi parasını ödemek zorunda kalıyor.
Firmaların terminalden kente yolcu taşıyan servisleri Türkiye’nin pek çok büyük kentinde var. Bursa’da bu niye yok?.
Galip BOZDERE

9 ay geçti yol bitmedi

“Altınşehir bölgesi, Çetin Emeç Cad. No: 68 sakiniyim. Yolumuz parke taşı döşeli. Yolun paraleline 2014’ün kasım ayında yeni bir yol yapımına başlandı. 9 aydır bitmedi, çalışma da durdu. 500 m.’lik yolumuza da çukurlar var diye mıcır serildi. Şimdi bu yoldan geçen her araç toz bulutları kaldırıyor, bahçemizde oturamıyor, pencere-kapı açamıyoruz. 
İlgilileri 9 aydır yoldaki mıcırın kaldırılması için devamlı ikaz ediyorum ama hiçbir kimse ilgilenmiyor.
Bizi bu dertten kim kurtaracak?.” Oktay GÜLTEKİN


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.