Hava Durumu

Kaldırımda tehlikeli beton mantarlar...

Yazının Giriş Tarihi: 01.11.2016 03:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 03:47
“Osmangazi, Hisar Mahallesi, Ortapazar Caddesi’ndeki kaldırımların bazılarında ekteki fotoğraflarda görüleceği üzere araçların kaldırıma park etmemesi için beton mantarlar konmuş durumda. 
Bu mantarlar kaldırımların ortasında ve yürüyüş yolunda yer aldığı için özellikle çocuklar ve yaşlılar tarafından fark edilmiyor. 
Bu yüzden de kaldırımda güvenle yürümeye çalışan insanlar sık sık düşme ve yaralanma olayları yaşıyorlar. 
Bu beton mantarların kaldırılarak yerlerine daha uygun, en az diz seviyesinde, yaşlıların ve çocukların fark edebileceği direkler konmasını rica ederim. 
Bu mantarlara takılan babam düşüp kolunu kırdı, 3 hafta önce de 70 yaşında bir teyze bu mantarlara takılıp yüz üstü kapaklandı.. 



Sözünü ettiğim mantarlar zabıta ekipleri tarafından da incelendi ve haklılığımız tespit edildi zaten ama bu tespitin üzerinden bir aydan fazla zaman geçti hiçbir gelişme olmadı.
Doğma büyüme en az beş kuşak Bursa’da Hisar semti sakiniyim. Neden Osmangazi Belediyesi belirttiğimiz soruna bu kadar duyarsız? Anlamıyorum..
Ayrıca beton mantarların benzerleri Kavaklı Cadde’de mevcut. Orada da yaşlı insanlar ve çocuklar düşüyor, onların yerine neden döküm ve dekoratif direkler konulmuyor?
Soruna acilen çözüm üretilmesini bekliyoruz. Saygılar.” 
Gökhan ÇELİKLİAY

TEŞEKKÜR PANOSU
Dr. Öntaş’a

“Dişlerimdeki rahatsızlık nedeniyle bir süre önce TC. Sağlık Bakanlığı’na ait Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne başvurdum.
Sayın Doktor Aynur Açık Öntaş tarafından yapılan gerekli operasyonlar sırasında hiç tedirginlik, korku ve zorluk çekmedim. 
Sn.Doktorumun güler yüzlü yaklaşımı ve titiz çalışmalarıyla eski sağlığıma kavuşmanın mutluluğu içindeyim.
Bu nedenle Dr. Öntaş ve sağlık merkezinin tüm çalışanlarına açık teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.”
Emine COŞKUN

Alo burası Büyükşehir

BUSKİ’nin KİOSK’ları:- “19/10/2016 tarihli köşenizde yer verdiğiniz ‘BUSKİ’nin dikkatine’ başlıklı okur yakınması incelenmiştir.
Bursa il genelinde muhtelif semtlerde konuşlandırılmış 20 adet KİOSK cihazımız bulunmaktadır. Bu cihazların rutin kontrolleri görevli personelimizce mahallinde günlük olarak (hafta sonları dahil) yapılmaktadır. 
Görevli personelimiz cihaz üzerinde gerekli incelemeleri yaparak test rapor fişi almakta, mahallinde giderilemeyecek bir arıza söz konusu olursa gerekli müdahale yapılmaktadır. 
Yapılan kontrollerde; KİOSK makinelerinin kullanımında vatandaşlarımızca bazen kredi kartının işlem sırası gelmeden ilgili yere takıldığı ve bu nedenle makine aktif haldeyken bile işlem yapamadıkları tespit edilmiştir. 
Dolayısıyla; KİOSK makinesinde işlem yapan vatandaşlarımız, işlem sırasını dikkatlice izleyip belirli aşamadan sonra ödeme kısmına gelince kredi kartını ilgili kısma takarak işlemini gerçekleştirebilir. 
Ayrıca; KİOSK makine sayısının artırılması ve nakit yükleme konusunda, gelen talepler konusunda gerekli çalışmalar değerlendirme aşamasındadır.   
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bel. Basın Halkla İlşk. Şb. Md.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.