Hava Durumu

Kafalar, kollar, bacaklar kırılmadan...

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2012 08:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2012 08:45
"Geçenlerde gazetenizdeki köşenizde semt sakini bir komşumuzun Kükürtlü'deki THY bürosu önünde, trafik ışıkları ve yaya geçişi dibinde yaya kaldırımdaki derin ve geniş çukurun fotoğraflı şikayeti yayınlandı.
Duyarlı komşuma teşekkür ederim.
Benzer bir şikayet de benden. Lütfen gönderdiğim fotolarla birlikte yayınlayın. Çünkü çok tehlikeli bir yer. (oğluma da fotoda konunun ciddiyetini aksettirmek için yer verdim) Kükürtlü Caddesi'nde "Ivory 2002" adlı bir mekanın önü burası.. TELEKOM tarafından burada bir süre önce yapılan bir çalışmadan sonra yaya vatandaşların çok kullandığı bir kavşak işte bu halde kendi kaderiyle baş başa bırakılmış ve tehlikeler saçmaya devam ediyor..
Sorun bu kadar tehlike saçıyorken yapılan bir çalışma sonrası orasının bu halde bırakılmasına anlam vermek oldukça güç.
Bu kadar da duyarsız olunmaz ki..
Burada bir çalışma yapıp sonra da bu şekilde bırakanların vicdanları sızlamıyor mu?.
TELEKOM'un dikkatlerine sunar ve bu tuzağa düşüp kafalar kollar, bacaklar kırılmadan gerekli onarımın ivedilikle yapılmasını rica ederim.
Saygılarımla."
- Çevre sakinleri adına
A. Halil BALKAN




Hesabımı kapatırken

"Garanti Bankası Uzunçarşı Şubesi'ndeki hesabımı kapattım. Ancak bu işlem sırasında banka çalışanından hesabımı kapattığıma dair bir belge verilmesini istedim ama vermediklerini söyledi.
Verilmesi gerekmez miydi?"
 Cafer ÜSTÜN



Geçen yazdan beri asfalt molozları

"Yıldırım'da Vişne Caddesi Doğu Garajı girişinde sağ tarafta geçen yazdan beri bir kamyon dolusu asfalt molozu var, öylece duruyor. Defalarca Belediye'ye bunların kaldırılması için telefon ettik ama aldırış eden bile olmadı."
Semt sakinleri



Vodafone ve iki saat

"Yaklaşık 1 buçuk yıldır Vodafone abonesiydim. Faturalı hatta 21 TL.'lik paket kullanıyordum. 16.1.2012'de başka bir oparatöre geçtim, fakat geçiş işlemi gece saat 02'de olmuş,
Yani yeni ayda gece 00:00 - 02:00 arasında Vodafone bu 2 saat için sanki 1 ay kullanmışım gibi bana 1 tam aylık fatura çıkarmış. Bu çok mantıksız. Müşteri Hizmetleri'ni aradığımda '2 saat Vodafone'da kalmışsınız ay içinde geçiş yaptığınız için tam faturalandırıldınız' diyorlar. Firmanın sorunuma eğilmesini rica ederim." Saygılar."                  
Ali EROĞLU




Alo, burası UEDAŞ

AYDINLATILDI: "20.2.2012'de 'Dikme ve Yatık Sokaklar'da güvenlik sorunu' başlıklı yakınma üzerine İntizam Mahallesi'ndeki bu sokaklardaki direklere aydınlatma lambası takılarak sorun giderilmiştir."
*
"REDDİ MİRAS: "28.2.2012'de yayınlanan “Reddi miras hakkımızı kullanmak istiyoruz' başlıklı okur şikayeti incelenmiştir. Soğanlı Mahallesi, Kanal Caddesi, Sanabel Altınoğlu Plaza adresindeki banka şubesi önü kaldırımında risk taşıyan demir saplamalar ve elektrik kablolarının kurumumuza ait olmayıp iş merkezi reklam panosu için yapıldığı saptanmıştır. Bilgilerinize sunarız."
İbrahim GERİM-UEDAŞ
İşlt.Md./ Hıdır TEKİN
Dağıtım Hizm.Yönt.





D/5 hattına büyük araç

"Hacivat Mahallesi’ne çalışan D/5 hatlı midibüs şeklindeki BOİ küçük otobüsü kâfi gelmiyor. Okullarına gidip gelen öğrenciler çok. İnsanlar üst üste. Aracın kapısı zor kapanıyor. Birinin kapıya sıkışmadan gidebilmesi bir şans. BOİ'ye ait bu aracın büyük otobüs olmasını rica ederiz."
Yusuf KARAMAN



Mazgal nereye gitti?

"Yıldırım Beyazıt Lisesi yanındaki Külliye'ye çıkan yolda Cümle Kapı denilen bölgede kanalizasyon mazgallarından bir tanesi yok. Vatandaş kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmaya çalışmış.. Ama tehlike devam ediyor. İlgililerin dikkatine sunarım."
Hasan HARCIOĞLU





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.