Hava Durumu

J/17 blokun çevresi çamur deryası içinde

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2016 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 07:39
“Köşenize gönderdiğim fotoğraflarda da görüldüğü üzere Osmangazi ilçesi, Hamitler bölgesindeki Kent Mezarlığı’nda yıllardan beri aynı sorun yaşanıyor.



Fotoğraftaki yer tam olarak ‘J 17’ blokun çevresinde bulunuyor.
Yine bir kış mevsimini geride bıraktık ama yine çamur deryası içindeyiz. Kış mevsimi yine gerekli çalışmalara engel oldu.
Sayın yetkilileri sorunumuzla ilgili olarak devamlı bilgilendirmemize rağmen bizleri çamur deryasından kurtarabilecek hiçbir çalışma ne yazıktır ki yapılmadı..
Bu semtteki kabristanda iki metrekarelik bir mezar yerinin bile 16.000 TL.’ye satıldığını düşünürsek bahsi geçen ve devamlı rötar yapan hizmet için çok geç kalındığını düşünüyorum.
Gazetenizdeki köşenizden bu konuya değinmenizi ve ilgili belediyenin de artık bizleri bu çamur deryasından kurtarmasını rica ediyorum.” Sedat KURTULMUŞ

Dar yolda yarışan öğrenci servisleri

 “Trafik Denetleme ekiplerinin önemle dikkatine sunuyorum..
Son zamanlarda Yunuseli’ndeki eski havaalanından sonra Çeltik, Yeniceabat bölgelerindeki okullara öğrenci taşıyan servis minibüslerinn çoğu sabah ve akşam saatlerinde resmen yarış yapıyorlar.
Oldukça dar ve virajlı yollarda servis minibüslerinden çoğunun bu yolu yarış pisti haline çevirmelerinin önüne kim geçecek?.
En kısa süreçte bu güzergahta hız ve trafik denetlemeleri yapılması gerekiyor.
Hiç temenni etmem ama aksi durumda meydana gelebilecek bir trafik kazasında öğrencilerimizin çoğu hayati tehlikeyle karşılaşabilirler.

Bu uyarımın lütfen ihmal edilmeden dikkate alınmasını ve gerekli denetimlerin başlatılmasını önemle rica eder ve tüm trafik ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dilerim.”Adının açıklanmasını 
istemeyen bir  öğrenci velisi    

Görsel olarak çok güzel olur

“Tarihi Pınarbaşı Meydanı’nda görkemli surların hemen yanında yeni açılan BURULAŞ otoparkı burada çok önemli bir işlev görüyor. 
Burayı otopark olarak düşünüp düzenleyenlerin ellerine sağlık. Teşekkür ederiz.



Ancak, ne var ki otoparkın girişi berbat bir halde.. Oldukça fazla çukurlar var, çok düzensiz.. 
Burası eskitilmiş parke taşlarıyla tarihi meydana yakışır halde düzenlense hem görsel olarak çok güzel olur, bölgemize de çok yakışır ve otopark da çamurlardan çukurlardan, düzensizlikten kurtulur, yaşanılan sıkıntılar biter. 
Otoparkın elden geçirilmesinde büyük yarar görüyorum. Yetkililerin dikkatine sunarım. Saygılar.” Hasan HALICILAR
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.