Hava Durumu

İlhan İrem hem dijital hem de plak formatında

Yazının Giriş Tarihi: 04.09.2016 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 08:07
Mutlu pazarlar..
Kentimizin yetiştirdiği ünlü besteci ve yorumcu İlhan İrem, bilindiği gibi son Bursa Festivali’nin kapanış gecesinde Açık Hava Tiyatrosu’nda otuz yıl sonra doğduğu Bursa’da verdiği büyük konserle tüm müzikseverlerin gönlünde bir kez daha taht kurmuştu.
İlhan İrem’i sevenlere şimdi bir müjde. 
Sanatçımız için Bursa Kent Müzesi’nde özel bir köşe hazırlanıyor. Bu özel köşede sanatçımızın çeşitli eşyaları izlenimlere açılacak.



Ve ikinci müjde de İlhan İrem’in bugüne kadar yarattığı eserler artık hem dijital ve hem de plak formatında bir kez daha dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor..
Ünlü sanatçımız İrem, aralarında ‘Sevgililer Günü’- ‘İlhan’ı Aşk’- ‘Kondor’- ‘Seni Seviyorum’- ‘Işık ve Sevgiyle 30 Yıl’ - ‘Uçun Kuşlar Uçun’- ‘Bezginin Gizli Mektupları’ gibi albümlerinin de yer aldığı 15 albümüyle dijital platformda yerini alacak. 
Albümler Spotify üzerinden dinlenebilecek. Bu 15 albüm aynı zamanda EMI-Unıversal Müzik Türkiye etiketiyle plak olarak da yayınlanacak ve müzikseverlerin arşivlerinde yer alacak..
Yakın bir zamanda müzikseverlerle buluşacak olan albümler şunlar: 
‘Dünden Yarına’ - ‘Kondor’ - ‘Romans’- ‘Aşk İksiri’- ‘Cadı Ağacı’- ‘Hayat Öpücüğü’ - ‘Seni Seviyorum’- ‘Bezginin Gizli Mektupları- ‘Uçuk Mavi Pencere- ‘Bulutlara Köprü’ - ‘Düşler ve Ötesi- ve ‘Bir Meleğe Aşık Oldum’..
Işık ve sevgiyle kal İrem, başarılar!.

Pazar neşesi


KULE:“Bir gün Temel ile Dursun Fransa’ya gezmeye gitmişler. Paris’te gezerken Temel ünlü Paris Kulesi’ni göstermiş ve Dursun’a:
“Bura dünyanın en yüksek yerlerinden biridir. Atlayanların ancak üç günde yere düştükleri söylenir!” demiş.
Dursun pek inanmamış ama sormuş?: “Ölürler mi peki?”
Temel hemen yanıtlamış: “Ne zannettin sen insan üç gün aç, susuz yaşayabilir mi hiç?..”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.