Hava Durumu

İlçelere ikişer çeşme ve öneri

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2015 08:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 08:31
“Yıllar önce daha az yeşili ve suyu olan Ege’den gelip Bursa’ya yerleştim. Şehrin yemyeşil coğrafyası, gürül gürül akan sularına hayran oldum. Geçenlerde gazetenizde BUSKİ’nin her ilçeye iki çeşme yapacağını okudum. Çok sevindim. 
Yetkililere birkaç konuyu da sunuyorum:
1. Geçtiğimiz yıllarda kuraklığın da etkisiyle suyun metreküp fiyatına zam yapıldı. Hayat şartları devamlı zorlaşıyor. BUSKİ, yağışlı geçen yılın hürmetine su birim fiyatlarında indirim yaparsa vatandaş olarak seviniriz. 
İnşallah, bu önerim kabul görür, yüksek su faturalarından yakınan insanların geçiminde bir nebze ferahlık ve bizlere müjde olur.
2. Her ilçeye iki çeşme yapılırken yeni oluşturulan Hüdavendigar ve diğer bölge  parklarına da çeşmeler yapılırsa çok memnun oluruz. Spor veya piknik yaptıktan sonra elimizi yüzümüzü yıkayıp su içebileceğimiz çeşmelerin yapımı bizleri memnun edecek. Saygılar.” 
 Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

,

Adeta deprem sarsıntıları

“Nilüfer, İhsaniye Mah. Tuna Cad.’nde Alaca Sitesi A Blok girişi önünde uzun zamandır asfalt çöküğü var.
Ağır tonajlı araçların tekerleri eğer bu çöküğe denk gelirse evlerimizde şiddetli bir depremdeki gibi sallanıyoruz.
Çok zamandır onarımını bekliyoruz. Başvurular yaptık. Ama ilgilenilmedi.
Yoldaki çöken yerlerde daha da derinleşmeler olmadan gerekli iyileştirmelerin yapılmasını sayın yetkililerden rica ediyoruz..”
Ahmet KURT

Altepe’den bir istek 

“Büyükşehir Bld. Bşk. Sn. Recep Altepe her konuşmasında ‘benden ihtiyaç ve eksiklerinizi isteyin, bizler hizmete açız” diyor.
Bizler yıllardır hizmet görmeye aç mahalleliler olarak Bahar, Koğukçınar, Yeşilova ve Başaran Mh.’nin ortak kullanabileceği bir alana gençler için aynı Atıcılar ve Elmasbahçeler’deki gibi spor tesisi istiyoruz.
Çünkü buralardaki gençlerin çoğu dar gelirli ailelerin çocukları. Paralı halı sahalardan yararlanamıyorlar. Ya kahvehaneye gidiyorlar, ya da değişik alışkanlıklar ediniyorlar.
Sn. Altepe’nin kısa zamanda sorunumuzu halledeceğine inanıyor hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”
Hüseyin ACAR

TEŞEKKÜR PANOSU

Örgücü Davut’a

“Eşim, çok sevdiği bir giysisinde oluşan deliğe çok üzüldü. Onarım yapacak bir örgücüyü çok zor buldum. Tarif üzerine Kayhan Çarşısı civarında Bat Pazarı alt girişindeki Örgücü Davut Bey’i buldum. Delik yeri çok güzel ördü. Zanaatkarların  çok azaldığı günümüzde diğer okurlarınızın da olası ihtiyacı için bu iletimi yayınlamanızı rica ediyor Davut Bey’e teşekkür ediyorum.” Leyla ÖZ

Bşk. Dündar’ın dikkatine!..

“Osmangazi, Adnan Menderes Mh. Turgut Özal Cd. Murat Sok. ve Ünal Sok. yarıya kadar asfaltlandı. Diğer yarısı asfaltlanmadı? Neden? 
Orada oturanlar insan da sokağın devamında oturan bizler insan değil miyiz? Yine aynı adreste bulunan Üzmez Sok. ve çevresine de asfalt yapılmadı!
Sn.Bld. Bşk.’mız Mustafa Dündar; buralara gelin ve halimizi görün. Perişan olduk!  Çocuklarımız toz toprak içerisinde oynuyor! Kışın buraları çamurdan geçilmiyor! 2023 hedefleri ve vizyonu olan güzel ülkemize bu görüntüler yakışmıyor! Allah rızası için buraları da asfaltlayın!.”
Pelin YLMAZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.