Hava Durumu

İlave bir otobüs koymak çok mu zor?

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2016 07:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 07:10
“26 Mart Cumartesi günü akşamı saat 18:30 sıralarında Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yaşanan yoğunluk had safhadaydı. 
Başka şehirlerden yaptıkları saatlerce yolculuk sonrası yorgun argın Terminal’e gelen ve BOİ otobüsleriyle semtlerine gitmek isteyen yolcular o kadar çoktu ki sıraya girmişler, boş bir otobüs gelsin diye çaresizlik içinde bekleşip duruyorlardı.. Manzaranın fotoğrafını da çektim. Durakların hemen karşısındaki BOİ yetkililerinin bu yoğunluk karşısında ek bir otobüsü sefere çıkarmamaları şaşkınlık konusu ve tepkilere neden oldu. 



Durak böylesine yoğunken ilave bir araç çıkarmak çok mu zor?.
Üstelik Terminal’deki BOİ parkında onlarca araç da bomboş bekleyip dururken.
91/G uzun bir araç olmasına rağmen 18.50 hareket saatinden sonra yoldaki diğer duraklardan yolcu alamadı. Yaşlılar ve çocuklu aileler resmen perişan oldu.
Bu aracın yolcu kart cihazı kontrol edilirse Gürsu’ya kadar kaç yolcu bindiği ve hangi duraklardan da yoğunluk nedeniyle transit geçtiği görülebilir..
Terminal park alanında otobüsler süs için mi duruyor? 
Burulaş yetkililerine sesleniyorum; aşırı yoğunluğun olduğu saatlerde hatlara ilave araç konulmalıdır..
İlgililere saygıyla duyurulur..”
Bülent YILMAZ

Aşçı kızımız sponsor arıyor


 “Ben, BTSO Mustafa Celal Eğretli Kız Teknik Ve Meslek Lisesi’nde aşçılık bölümü son sınıf öğrencisiyim. Yemek yarışmalarına katılıyorum şehir içinde ve şehir dışındaki yarışmalara katılmam için sponsor bulmam gerekiyor çünkü destek olmadan yarışmaya katılmak ve şehir dışına gitmek zor oluyor. 
Sponsorluk konusunda yardımcı olunursa gerçekten çok mutlu olurum. Beni desteklemenize ve yardımcı olmanıza çok sevinirim. Şimdiye kadar Bursa, İstanbul Antalya ve Fethiye’de düzenlenen yarışmalara katıldım ve 2 gümüş, 1 bronz ve 1 Merit ödüllerim var. 
Şimdi de Bursa ve Edirne yarışmalarına hazırlanıyorum. Sponsor olmak isteyen hayırseverlere lütfen adres ve telefonumu vermenizi rica ederim. Saygılarımla.”
Gamze KAVUT

UEDAŞ, bir yanıyor bir  yanmıyor!?


 “A03162 ve 03161 no’lu Uludağ Elektriğe ilettiğim şikayetlerimde bir işlem veya dönüş yapılmadı. Bir kez de köşenizden aktarmak istiyorum: 
Nilüfer, Uğur Mumcu Bulvarı 100. Yıl İstasyonu’ndan Batıkent İstasyonu’na kadar olan ana yolda aydınlatma lambaları karşılıklı olarak bir yanıyor, bir yanmıyor. İkili lambalar da yukarıdaki yanıyorsa, aşağıdaki yanmıyor. Lütfen gerekli onarım yapılsın. Saygılar..
Mahalle sakini
Diş hekimi Nihat ADAM

Tıp Fakültesi yöneticilerine


 “27 Mart Pazar akşamı eşimin rahatsızlığı nedeniyle gittiğimiz Uludağ Üniversitesi Tıp Fakütltesi Hastanesi acilinde tanık olduğumuz tablodan çok rahatsız olduk.
Maddi yönden hiçbir sorununun olmadığı bir sağlık kuruluşunda tuvaletlerin bu kadar kötü ve pis olması çok acı bir manzaraydı.
Sn. fakülte yöneticilerinin konuya hassasiyetle eğilmesini rica ediyorum.”
Sedat KURTULMUŞ
   
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.