Hava Durumu

İki cadde asfalt bekliyor

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2016 06:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 06:41
 "Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenize Nilüfer ilçemizdeki Beşevler ve Bilginler caddeleri hakkında çok yakınma gönderildiğini izliyorum..
Genelde bu iki caddedeki çeşitli sorunlara işaret eden yakınmalar konusunda bölge sakinleri adına bir dileğimi iletmek istiyorum.



Özetle; bu konuyu tekrar gündeme getirip gönderdiğim fotoğrafta görüldüğü üzere Küçük Sanayi Bölgesi'nin girişine kadar olan kesimde her iki caddenin de asfaltlanması için ilgili kent yöneticilerin konuya eğilmelerini rica ederim.
 Konunun dikkate alınması tüm bölge sakinleri olarak hepimizin de dileğidir.
Saygılarımla.." - Sedat KURTULMUŞ

Çekirge'de çocuklara saldıran köpek sürüsü


 "Çekirge Mah. 1.Murat Cad.'nde oturuyorum.Son zamanlarda özellikle sabah erken saatlerde arka sokaklardan gelen sürü halinde (en az 6 ve  daha fazla) başıboş köpeklerden şikayetçiyiz. Bu sabah (28 Ekim) semtimizdeki ilköğretim okuluna giden 2 çocuğa köpekler saldırdı. O anda açık olan esnaf köpekleri kovalayıp çocukları dükkanına soktu. 
Balkondan gördüğüm kadarıyla çocuklar korkudan ağlıyordu. Önceki aylarda da sabah namazına giden yaşlı bir kişi saldıran köpeklerden kendisini bastonuyla zor korumuş.
Geceleri ise köpek sürüsü arka sokaklarda. Evlerine gidenler çok korkuyor. Belediyemizden buna müdahale rica ediyoruz. 
Köpeklerin çocuklara saldırmalarını görünce tedirgin oldum. Hepimizin çocukları veya torunları var. Onların başına da bu olay gelebilir. Yetkililerin önemle dikkatine sunuyorum. Saygıyla." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Erdemler Caddesi ve elektrik sorunu

  "Gürsu'yla bağlı Adaköy'de, Erdemler Caddesi'ndeki gece aydınlatma lambalarının çoğu arızalı ve uzun zamandan beri de yanmıyor. Geceleri bu yol zifiri karanlıklar içinde.
  Elektrik kablolarının da ele alınması ve acilen onarılması lazım.
  Ayrıca yolumuz çok berbat. Derin çukurlar ve yüksek tümsekler içinde. Konuyla ilgili tüm yetkililerin sesimizi duymasını önemle rica ediyoruz." Ercan ÇELİK ve semt sakinleri

Beş yıl sonra şaşırtan ödeme


 "Osmangazi, Demirtaş Bucağı, Sakarya Mah. sakiniyim. 
  5 yıl önce semtimizde BUSKİ tarafından yapılan su boruları döşeme işleri için tarafıma 1 milyon 219 TL. ödeme makbuzu şimdi gönderildi. 
Bu şaşırtıcı rakam beş yıl gibi uzun bir aradan sonra nasıl oluşuyor?.
 Bir hata sonucu bunun olduğunu sanıyorum ve açıklamasını veya hatanın düzeltilmesini sayın BUSKİ yöneticilerinden rica ediyorum.. Saygılarımla.." Yakup ÇEKİNMEZ

TEŞEKKÜR PANOSU

Delinatörler yenilendi


  "6 Ekim 2016 tarihli köşenizde yer alan ve fotoğrafla belgelediğimiz bir talebimizde Dörtçelik İlköğretim Okulu'nun bulunduğu dar sokağa usulsüz araç parklanmasından söz etmiş, öğrenci servislerinden inen küçük çocuklar güç durumda kalıyor diye tahrip edilmiş delinatörlerin yenilenmesini istemiştik.
Yıldırım Belediyemiz konuya hemen eğilip kırılmış delinatörleri tamamen yeniledi. 
Teşekkürlerimizi sunarız." Öğrenci velileri
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.