Hava Durumu

Hurmalı Sokak her yağışta dere gibi

Yazının Giriş Tarihi: 10.06.2015 08:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.06.2015 08:54
“Erdal Abi, merhaba. Halkın sorunlarını yayınlayıp ilgililere aktarıyorsunuz. Problemlerin çözümüne katkı verdiğiniz için teşekkürler.
Bizim; Osmangazi, Çekirge bölgesindeki Dikkaldırım Mah. Hurmalı Sk. sakinleri olarak bitip tükenmeyen sorunumuz, sokağımızın her yağmur sonrası bir dere halini alması. Sokak dereye dönüyor. 

Gerek yaya gerekse araçla buradan geçerken hep sorun yaşamaktayız.
Osmangazi Bld. Hizmet Masası’na mail’le sorunumuzu defalarca ilettik. Ama bu duruma ne yazık çözüm bulamadık.
Buraya yağmur sularının giderini sağlayacak bir rögar konması için sesimizi sayın yetkililere duyurursanız çok mutlu oluruz.



Peşin teşekkürler. (Köşenize son yağışlarda çektiğim fotoğrafları da gönderiyorum). 
Saygılarımla..”  Çevre sakinleri adına Necati TOFUR

Teşekkürler, teşekkürler

Değerli okurlarım, 
Beşevler’deki asfalt problemleri bir süredir köşemizde eksik olmuyordu. Problemler çözülmüş. Okurlarım şimdi de teşekkür mesajları gönderiyor. Topluca yayınlıyorum. 
İlk fotoğraf Aslı Hanım’dan. NT Mağazası önündeki asfalt göçüğünün onarımı için  teşekkür ediyor.
Diğer teşekkür de emekli öğretmen Levent Bey’den. 



Şöyle diyor: “Camimiz lokaline alınan tek yerel gazete Bursa Hakimiyet ve köşenizi ilgiyle takip ediyorum. Geçenlerde köşenizde duyarlı bir okurunuz Konak Mah. Sağlık Ocağı çevresindeki asfaltı olmayan sokakları konu etti. Burası yaşlılar için yürümek de tehlikeliydi. Çok şükür yazı sonrası onarıldı. Duyarlı okuyucunuz, yetkililer ve konunun aktarılmasını sağlayan size şükranlarımı sunuyorum.”



Son teşekkür mesajı da Beşevler’deki asfalt sorunlarını ısrarla köşemize taşıyan okurum Alp Bey’den. 
Caddenin birçok noktası gidiş-dönüş elden geçirilmiş. Caddenin yol konforu önemli ölçüde iyileştirilmiş. Yetkililere teşekkür ediyor. Ama Alp Bey’in bir de ricası ve uyarısı var. 
Bazı onarımlar çok yüzeysel yapılmış. Kısa zamanda eskisi gibi sorunlu hale gelebilir diyor. Daha geniş kapsamlı onarımların yalnızca ana caddede değil ara sokaklarda da yaygınlaştırılmasını istiyor. 



Bir de özel ricası var. 
Beşevler Cad. BESAŞ bayisi önünde bir karış yüksekliğindeki muhtemelen doğalgaz kapağı olan bir kapağın yol seviyesine indirilmesi.. 
Bu yükseltiden kaçan araçlar, tehlikeli şekilde otobüs durağına doğru yöneliyormuş. Süratli bir araç Allah korusun otobüs durağına dalabilir ve üzücü kazalar olabilir diye duyarlı bir yurttaş olarak uyarıyor Alp Bey.
Okurlarımın ilgisine ve köşemizde yayınlanan sorunların giderilmesi için emek veren tüm yetkili ve çalışan ekiplere ben de teşekkür ediyorum. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.