Hava Durumu

Hüdavendigar Park’ta köpekler korkutuyor!

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2016 07:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2016 07:26
Değerli okurlar; bazı konuları köşemizde yinelemek zorunda kalıyorum. Bunlardan biri de Mihraplı Hüdavendigar Parkı’nda yasak olmasına rağmen saldırgan cins köpeklerin gezdirilmesi. 
Okurum Sn. Nilgün S. Hanım’dan bu konuda gelen bir serzeniş var. Umarım yetkililer daha önce de birkaç kez değindiğim konuya bir an önce el atar.
Nilgün Hanım’ın iletisi şöyle: 
“6 Mart Pazar saat 14:45 sularında Mihraplı Parkı doğu kapısı piknik masaları civarındaydık. Yasak olduğu belirtilmesine rağmen Dogo Argentino cinsi olduğu söylenen 2 büyük köpek sahipleriyle ana kapıdan giriş yaptı. Çoluk çocuk ve aileler tedirgin olduk. Çevrede birçok özel güvenlikçi olmasına rağmen buna müdahale edilmedi. 
Yasakların tabelalarda kalması çok üzücü. Bu saatlerdeki kamera görüntüleri incelenirse benzer olumsuzlukların yaşanmaması için önlem alınmasını ve güvenlik personelinin uyarılmasını diliyoruz. (Köpeklerden birinin fotosunu da çekip gönderiyorum.) 



Daha önce de birkaç kez bu tip olumsuzluklar gözlemlemiştik. Lütfen artık benzer görüntüler haftasonları çocukların oyun alanı olan güzelim parkımızda yaşanmasın. Saygılar.”
Nilgün S.

Pazarcı şemsiyesi kadının başına uçtu


“Bu ay başında bir pazarcı esnafı kardeşimizin Barış Mh. Perşembe Pazarı üzerinin kapatılması talebini yayınladınız. Çok yerinde bir talep. Çünkü bizzat şahit olduğum tehlikeli bir olayı paylaşmak istiyorum.
 Bir süre önce eşimle İhsaniye Pazarı’nda alışverişteydik. O pazarın üstü de açık. Esnaf, pazarcı şemsiyeleri açıyor. O gün hava çok lodostu. Bir ara kocaman bir şemsiye iplerinden kurtulup ileride sebze alan bir kadına doğru uçtu, başına düştü.
Osmangazi’deki hemen tüm pazarların üzeri kapıtılırken Nilüfer’deki pazarlarda da bunu görmek istiyoruz.” 
Nedim BULAK

Nilüfer’e bir talep


“Nilüfer Altınşehir, marka değeri devamlı artan bir mahalle olma yolunda. 
Mah.’mizdeki pazaryerimizle ilgili Nilüfer Bld.’den talebimiz var. 
Lodosta balıkçı veya başka bir satıcı çadırının uçup vatandaşların kafasına çarpıp hastanelik olmasından bıktık. Modern kapalı pazaryerleri yapmak bld.’nin görevidir. Mah. sakinleri olarak pazaryerimizin şu anki yerinde bırakılarak en kısa sürede üstünün kapatılıp çeşitli etkinlikler ve çok amaçlı kullanımı sağlanacak şekilde kalın branda çekilerek Altınşehir’e yakışır çağdaş kapalı bir pazaryeri haline getirilmesini rica ediyoruz.”
Altınşehir sakinleri

TEŞEKKÜR PANOSU


BOİ’de ekspres çalışmalar

“2 Mart 2016’da çekip gönderdiğimiz Demirkapı BOİ durağının tehlike yaratan ve yıkılmaya yüz tutan fotoğrafımızı yayınladınız. Teşekkür ederiz. Bir gün sonra durağımız tamamen yenilendi. Tehlike kalmadı. BOİ’nin ekspres hızıyla yaptığı çalışma takdire değer. Teşekkürler.”
Bölge sakinleri
***

“Nilüfer Hatun (Ataevler) Cd.’ndeki BOİ durağında asılı araç geçiş saatleri listesinin camı kendini bilmez birince siyah sprey boya ile tamamen kapatılmıştı. Köşenizden duyurduk. Ertesi gün sprey boyanın silinmiş ve listenin  yenilenmiş olduğunu gördük. BOİ’ye çok teşekkürler.”
Çevre sakinleri


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.