Hava Durumu

Hüdavendigar Park çevresine dikkat!..

Yazının Giriş Tarihi: 16.02.2016 07:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.02.2016 07:28
“Büyükşehir Belediyemiz şehrimize Hüdavendigar Kent Parkı’nı kazandırdı. Bunun yanı sıra yakın konumdaki Mihraplı Camii’nin çevre düzenlemesi yapıldı. 
Dikkaldırım tarafı ve çevresi gerek Hüdavendigar Parkı, gerek Mihraplı Camii ve doğal olarak yeni yapılan stadyum ile değişik bir görünüme kavuşmaya başladı. 
Fakat tüm bu gelişmelerin ve güzelliklerin yanında üzücü manzaralar var. Cami çevresini adeta mekan tutmuş seyyar satıcıların sayıları her gün biraz daha artıyor. 
Caminin etrafı ve kapının girişlern ile yol kenarları seyyarlarca adeta istila ediliyor. 
Cami girişi kapalı yol kenarına park eden iki adet kamyon ise yolu tamamen kapatıyor ve trafik karmaşasına sebep oluyor. 
Gönderdiğimiz fotoğraflarda da gözüktüğü üzere 51 plakalı araç sahibi ve bunun haricinde fotoğrafını çekemediğim ve tam çekeceğim anda oradan ayrılan ve yine her gün aynı yerde olan 16 BYF 59 plakalı beyaz kamyonet ve diğer seyyar satıcılara devamlı rastlamak mümkün. 



Bu nedenle hem güzellikler perdelenirken hem de satılan ürünlerin hijyenik olup olmadığı büyük endişeler yaratıyor. Çevre sakinleri sırf bu iki kamyon yüzünden trafiğin sıkıştığına da tanıktır. Yetkililerden soruna çözüm bulmalarını rica ediyorum.”
Saygılarımla.” 
Çevre sakinleri adına isminin açıklanmasını istemeyen bir okur

Üç elektrik direği de yan yattı!..


“Osmangazi ilçesi, Yeniceabat Mahallesi’nde köy girişinde yeni yapılan bir ilkokulun hemen önünde ve köy camisine yakın olan bir diğer okula çok yakın konumda bulunan iki elektrik direği ile bu köyden Armutköy’u ulaşılan Harmanlar mevkii yolundaki virajda bulunan bir diğer elektrik direği uzun zamandan bu yana epeyce yan yatmış şekilde ve devrilecek derecede tehlike yaratıyor.
Yüzlerce öğrencisi bulunan okullara çok yakın olan bu direklerle Harmanlar mevkii yolundaki virajda bulunan ve büyük tehlikeler yaratan elektrik direklerinin güvenli bir hale getirilmesi için UEDAŞ’ın sayın yetkililerini uyarıyor ve acilen gerekli önlemlerin alınmasını önemle rica ediyorum.
Saygılarımla..”
Şeref GÖYNÜKLÜ

Elektrik kablosu yeraltına alındı


“8 Şubat 2016 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayınladığınız okur uyarı yazısı ilgili birimimizce incelenmiştir. 
Yaptığımız incelemede, Yediseviler Mahallesi’nde asfalt üzerindeki kablo fotoğrafının bölgede bir süredir devam eden havai enerji nakil hatlarının yeraltına alınma çalışması sırasında çekildiği anlaşılmıştır. 
Çalışma tamamlandığı için bahsi geçen adresteki görülen elektrik kabloları da yeraltına alınmıştır. (Son durumun fotoğrafı ektedir.) 
UEDAŞ olarak; halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, problemin tespitindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla.”
ULUDAĞ ELEKTRİK  DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İletişim Md.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.