Hava Durumu

Hayret!.. Buraları Çekirge sokakları

Yazının Giriş Tarihi: 27.05.2015 07:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 07:32
UYGUN SOKAK:Çekirge Mh. Uygun Sokak’ta evimizin karşısına bir bina yapıldı 2-3 yıldır biz bu binanın pisliğini çekiyoruz. En son 6-7 ay önce sokağımız kazıldı hala asfaltlanmadı. Burasını kim kazdı ve neden yapılmadı bilmiyoruz?. 
Lütfen yetkililer bu durumla ilgilensin. Vatandaş olarak biz asfalt yapamıyoruz. 

Bu apartman pislikleri neden bina önünde  ve temizlenmiyor. 
Belediyenin mutlaka yaptırımı vardır. Biz sokağımızdan utanıyoruz. Zaten burası bir çıkmaz sokak ve ana caddeye 10 metre uzaklıkta olmasına rağmen belediye nedense bu sokağı çıkar bir hale getirmiyor.. 
Durumla ilgilenilmesini rica ediyoruz.”
Uygun Sokak sakinleri
***
BEŞEVLER SOKAK: “Çekirge, Beşevler Sk. girişi hakkında her gün şikayetteyiz ama ilgililerin hiç umrunda değil.
Son bir yılda sadece benim üç kez şikayetim oldu. Ne gelen var ne ilgilenen ve ne de açıklama yapan. Burası şehrin çok nadir bakımsız ve Çekirge’nin işlek sokaklarından biri. 30 yıldır asfalt yapılmadı.

Buradan her gün binlerce kişi gelip geçiyor. Yağmurda her taraf göl oluyor.. Mahallemize zaten hiç hizmet hizmet yok bari yama yapılsın.”
Hasan SONGÜR

***

TERMİNAL'E ULAŞIM


“15/4/2015 köşenizde çıkan ‘43/H hattı hakkında’ başlıklı okur uyarısı incelenmiştir.
Tüm büyükşehirlerde olduğu gibi toplu taşımada zirve saatlerde, gün içi hizmet konfor seviyesinin tam olarak sağlanması mümkün olamamaktadır. 
Sefer sıklığı artırılması, otobüs tahsisi ve benzeri talepler, bölgenin fiziki yapısına, bütünleşik bilet sisteminden gelen verilere ve araç filosuna bağlıdır ve eldeki imkanlar doğrultusunda çözüm üretilmektedir. 
43/H hattı yalnızca Özlüce Mahallesi’nin değil,  güzergahtaki diğer mahallelerde ikamet eden yolcuların da ulaşımında hizmet vermektedir.
43/H hattına alternatif olarak; 10 dakika sefer sıklığında hizmet veren BursaRay ile Özlüce istasyonundan Küçük Sanayi İstasyonu’na gelindiğinde, sabah zirve saatlerde 10-15 dakika sefer frekanslarıyla çalışan 93 no’lu Uludağ Üniv.-Terminal hattını kullanılıp Yeni Yalova Yolu’na ulaşılmaktadır.” 
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın  Halkla İlşk. Şb. Md.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.