Hava Durumu

Gönül bunu da istedi ama olmadı!

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2015 06:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 06:13
“Geçenlerde (27 Ekim 2015) sayınızdaki köşenizde Altınşehir Mah. metro istasyonundan çıkıp BOİ Durağı’na gidişte kullandığımız yaya yolundaki aydınlatma direklerine uzun zamandır ampul takılmadığını, akşam saatlerinde çevrenin karanlık içinde kaldığını ve ampullerin takılacağı yerlerden de aşağıya doğru gülünç şekilde metrelerce kabloların sarktığını belirten fotoğraflı bir şikayetimi yayınladınız. Teşekkürler.
Bölge sakinleri adına ilettiğim verileri yayınladığınız için teşekkür ederim. Çünkü bu yayından sonra direklere elektrik ampulleri hemen takıldı. UEDAŞ’a da teşekkürler.
Fakat gönlümüz isterdi ki aydınlatma direklerinin bulunduğu kaldırımlarda direk diplerinde dağılıp gitmiş olan parke taşlarının da tekrar yerlerine konularak buradan geçen insanlar için rahat, tehlikesiz bir yürüyüş yolu olsun.

Ama olmadı.. 
Şimdi bu direklerin dikildiği noktaların çevresi dağılmış gitmiş taşlarla dolu. Sanırım bu çalışma ilgili belediyenin yapması gereken bir iş.
Yayalar için adeta tuzak şeklindeki yaya kaldırımda yeni çektiğim buna ait bir fotoğrafı köşenize gönderiyorum. Yayınlarsanız ve bu çalışmayı da yaptırabilirsek ne mutlu bize.. Engin saygılarımla..”
Oya KARLITAŞ

*** 

TEŞEKKÜR PANOSU

‘Şemsiyeli Kız’ ve su


“Zafer Meydanı’nda Cumhuriyet Caddesi başına bir süre önce konulan ‘Şemsiyeli Kız’ heykeli bölgeye güzel bir ambians kazandırmıştı.
20 Ekim’de heykelin şemsiyesinden akan suların arıza nedeniyle kesik olduğunu uyaran yazımı köşenizde 22 Ekim’de yayınlamıştınız. 
Sorun dikkate alınmış olacak ki 3 Kasım’da oradan geçerken dikkat ettim, arıza giderilmiş ve o güzel heykele tekrar gereken işlev kazandırılmış.
Gösterilen duyarlılığa teşekkür ederim..”
Duygu AKDOĞAN

***

Çekirge esnafının bitmeyen derdi!


“Çekirge Caddesi’nden Eski Kaplıca’ya giren yolun üstünde bir yiyecek firmasının önündeki elektrik direğinde oldukça büyük bir tabela var. Üzerinde ‘araç park etmek yasaktır.15 dakika süre ile flaşörler yanık durumda park edilebilir’ yazısı bulunuyor. 2 yıldan beri otuzun üstünde dilekçe vermemize rağmen burada yaşanan sorunla kimse ilgilenmedi. 
Son olarak alay eder gibi geçenlerde bize Çekirge Muhtarlığı’na gidip sorunu o çözebilir dendi.
Oysa caddenin bu kısmı Kükürtlü Muhtarlığı’na ait. Caddede 7/24 park eden araçlar var. Pizzacının motosikletleri her daim cadde ve kaldırımda. Apartman sakinlerinin araçları da daima park halinde.
Bizim işyerlerimiz tam caddenin karşısında. Müşterilerimiz araçlarını 10-15 dakika park ederek bizden alışveriş yapacaklar ama durabilecekleri yer yok. İşyerlerimizin önü otobüs durağı olduğundan park edecek yer de bulunmuyor. Son derece zorluklar yaşıyoruz..
Yetkililere sesleniyoruz; bizim verdiğimiz dilekçeler ne oluyor? Ne bir işlem ne de cevap alıyoruz. Bu gidişle savcılığa başvurup ilgililere görevi savsaklamaktan dava açacağız. Saygılarımızla.
Çekirge Meydanı’ndan  bir grup esnaf
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.