Hava Durumu

Fatmagül’ün suçu ne?..

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2013 08:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.05.2013 08:38

“Merhabalar..
2004 yılından beri Nilüfer’de oturuyor ve yemyeşil yerleşim alanları ve kültürel zenginlikleri ile gerçekten çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
Altyapı hizmetleri henüz çok yeni olmasına rağmen zaman zaman bazı eski dönemlerde gerçekleştirilmiş altyapılar ufak da olsa sorunlar yaratabiliyor.
Beşevler Caddesi’nin Özel İlkbahar İlköğretim Okulu’na yakın ve Kara Fatma heykeline doğru inen kısmında bir süre önce yer yer çökükler meydana geldi.
Geçen hafta aynı apartmandan komşumuz olan genç bir anne, minicik bebeği Fatmagül’ü pusetine koymuş buradan geçerken çukurlara ayağı takılmış.(önünde puset var, çukuru göremez ki) Bu nedenle puset birdenbire aşırı şekilde sallanınca apartmanımızın gözbebeği olan Fatmagül’ümüz az daha pusetinden düşecekmiş..
Nilüfer Belediyemizin yurttaş taleplerine kulak veren ve insana değer veren bir belediye olduğunu yakinen biliyoruz.
Bu sorunu da ivedilikle çözüp olası yaralanmaları engelleyeceğine inancımız tamdır. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.”
Nedret ÇELİKÖKÇE

İŞGALLER KALDIRILDI

“2.5.2013 tarihli köşenizde ‘Bağlarbaşı’nda bitmeyen dert’ başlıklı bir okur şikayeti yer aldı.
Bağlarbaşı Mahallemizdeki işyerlerinin kaldırımları incelenmiş ve işgaller kaldırılmıştır. Ayrıca işyeri ilgililerine kaldırımların üzerine malzeme koyarak kaldırımları işgal etmemeleri konusunda da gerekli yasal uyarılar yapılmıştır. Uyarılara riayet etmeyerek kaldırımları işgallerine devam eden işyeri ilgilileri hakkında Kabahatler Kanunu’nun 38. maddesine istinaden İdari Yaptırım Karar Tutanağı düzenlenmektedir.
Konunun takibi ve kontrolleri devam ediyor.  Duyarlı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dilerim.”
Mustafa DÜNDAR
Osmangazi Bld.Bşk.

İKİ HAFTADIR BU ŞEKİLDE

“Sırameşeler’den eski Santral Garaj’a gidiş yönünde Sırameşeler Metro istasyonu girişindeki demir bariyerler korkunç bir görünümle tam iki haftadan beri bu şekilde.
Bursa’nın en önemli ana arterindeki bu manzaranın önünden her gün yüzlerce araç ve yerli-yabancı turist grupları geçerken iki haftadan beri de bu durumu rahatça görebiliyor.
Fotoğrafını da ilettiğim bu çirkin durumun ortadan kaldırılması ve bariyerlerin onarılması için ilgilileri göreve davet ederim.”

Ali ZEYBEK

ALO,BURASI BÜYÜKŞEHİR

15 RÖGAR:- “2/5/2013 tarihli Bursa Hakimiyet gazetesinde yayımlanan ‘Erdal Abi’ adlı köşenizde yer verdiğiniz ‘Onbeş rögar kapağı uçup gitmiş’ başlıklı okur yakınması ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
İlgili ekiplerimizce, Alemdar Mh. Işıklı Sk. ve civarındaki çalınmış rögar kapaklarının yerine yenilerinin montajı yapılarak sorun giderilmiştir.”
**
ÜNİVERSİTEYE AİT:- “29/4/2013’teki ‘Üniversiteden BUSKİ’ye bir davet’ başlıklı bir okurunuza ait uyarı yazısı incelenmiştir.
Söz konusu yer, Uludağ Üniversitesi kampüs alanı içinde yer aldığı için, işaret edilen sorunun UÜ Yapı İşleri Dairesi Bşk. tarafından değerlendirilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlşk. Şb. Md.

TEŞEKKÜR PANOSU

Sağ olun Sn.
Dündar; ama..
“Yeniceabat sakinleri adına Osmangazi Bld.Bşk.’mız Sn.Mustafa Dündar’dan bir ricamız olmuştu. Fidancıların tarla ve bahçelerimiz arasından geçirdikleri kamyonlarla yollarımız tamamen bozulmuş ve traktörlerimizle bile çukurlardan geçilmez olunca komşu bahçelere mecburen girmek zonunda kalmıştık.
Köşenizden Sn. Bşk.’a ricada bulunmuş ve yolların düzeltilmesini istemiştik. Ricamız dikkate alındı ve yollarda düzeltme çalışmaları kepçeli araçlarla hemen yapıldı ama güvenli halde değil. Üstünkörü bir çalışma yapıldığı için yine güç durumdayız. Ve yine de teşekkür eder, gereği gibi bir çalışma yapılmasını dileriz.
Sağ olun Sn. Başkan.”
Kemal UYSAL ve köy sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.