Hava Durumu

Evimin elektriği 54 sene sonra kesildi!

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2016 07:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2016 07:45
“Osmangazi, Demirtaşpaşa Mah. Tuğlalı Sk. No:36 adresinde 54 yıldan beri 112920 sicil nolu elektrik abonesiydim.
Aynı sokaktaki 34 no’lu evin bir müteaahhitçe yeni bir inşaat yapımı için yıkılması yüzünden benim elektriğim de kesildi.
Dolayısı ile 25 Aralık 2015 Cuma günü saat 17:00’den bu yana elektriğimiz kesik, karanlıktayız ve çok mağduruz..
Oysa yıkılan evin aboneliği ayrı, benim evimin aboneliği ayrı. UEDAŞ’a da hiçbir borcum yok. Bizim günahımız ne?.
UEDAŞ’a başvurdum. Yaptıkları incelemede tapumuzun olmadığı belirtiliyor. Babam yıkılan evin sahibine 54 yıl önce parasını ödemiş. Evimizi aynı tapu üzerinde yaptırmış. Bugüne kadar elektriğimizi kesintisiz kullanmışız. Ama 54 yıl sonra bu nasıl oluyor?.
Neden günlerdir karanlıktayız?. Bu kış kıyamette çok mağduruz. UEDAŞ yönetiminin acilen ve hassasiyetle sorunumuza el atmasını bekliyoruz.
Saygılarımla.”
Ramazan MORİNA

Yıldırım’dan bir yanıt


“25/1/2016 tarihinde köşenizde yer alan ‘Konteynerlerde neden fren yok?’ başlıklı, ilçemizde meydana gelen lodos nedeniyle çöp konteynerinin sürüklenmesi sonucu aracına çarpıp zarar vermesinden duyulan rahatsızlığı konu alan okur şikayeti Temizlik İşleri Md.’nce incelenmiştir.  
İlçemiz sınırlarındaki çöp konteynerlerinin çoğunluğunun arka tekerleri frenlidir. Frensiz konteynerlerin özel cep yerleri vardır. Belirtilen olay doğal  afetten kaynaklıdır. İlçemiz sınırlarında saatteki hızı 50 km.’yi bulan lodostan dolayı elektrik direği, ağaç ve reklam panosu devrilme tehlikeleri yaşanmış, binaların çatıları uçmuştur. 
Ayrıca ilçemiz sınırlarında lodoslu havalarda konteynerler yere yatırılarak tedbir alınmaktadır.
Bilgilerinize sunarız.” 
Yıldırım Bld.Basın Halkla İlşk. Md.


TEŞEKKÜR PANOSU


Hüseyin ve Emin Bey’e

 “İş Bankası Çekirge Şubesi’ne çeşitli aralarla uğruyorum. Şubede yakın ilgilerini gördüğüm Sn. Hüseyin Girgin ve Emin Baş’ın müşterilerine gösterdikleri duyarlılık, nezaket ve güler yüzlü yaklaşım ve yardımları için kendilerine çok teşekkür ediyor ve bütün çalışanlara örnek olmaları temennisiyle her zamanki başarılarının devamını diliyorum.”
N.T.

Alo, burası Büyükşehir


ÖRDEK GİBİ: “18/1/2016 tarihli Bursa Hakimiyet gazetesindeki köşenizde yer verdiğiniz Hüdavendigar Otoparkı’yla ilgili ve ‘Ördek gibi suların içindeyiz’  başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Hüdavendigar Kent Parkı otopark giriş ve çıkış zeminlerindeki bozulmalar bakım onarım işleri programı dahilinde yapılmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.” 
HOPLAYA ZIPLAYA: “13/1/2016 köşenizde yayınlanan ‘Hoplaya zıplaya gidiyoruz’  başlıklı okur şikayeti ilgili birimlerce incelenmiştir.
Nilüfer, Bilginler ve Beşevler Caddeleri üzerinde döner kavşaktaki asfalt çökmesi, ilgili Genel Md.’ün bakım onarım ekiplerince asfalt yapılarak sorun giderilmiştir. 
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.  
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.