Hava Durumu

Doğanbey TOKİ'de dört yıldır çalışmayan asansör

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2017 08:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 08:47

"Doğanbey TOKİ Konutları C-3 Blok, 5.kat sakiniyiz.
Doğanbey TOKİ Konutları'nda ne yazık ki dertler hiç bitmiyor. Örneğin dört yıldan bu yana asansörler arızalı ve çalışmıyor.
Ben oniki gün önce doğum yaptım. Asansörlerin çalışmaması yüzünden çok güçlük çekiyorum. Aynı şekilde komşularımız da.
Sorunumuz sadece bu değil.. Otopark sorunumuz var. Kapısı bozuk. Her taraf sular içinde kalıyor. Hırsızlık olayları da bunlar arasında. Örneğin bir bisiklet ve ayakkabılar da çalındı..


Polis tarafından hırsızlık olayları için gerekli tutanak tutulmuş durumda.
Ama eksikler ve dört yıldan bu yana çalıştırılamayan asansörler için yönetimde bulunan şahıslar gerekli girişimleri nedendir bilinmez bir türlü yapmıyorlar.
Yetti artık!.. Çektiğimiz çileye bir son verilmesini önemle rica ediyoruz."
Saygılarımızla.." Leyla Dilşad TUNÇ

Hasanağa TOKİ yolları bozuk

"Nilüfer ilçesi, Hasanağa TOKİ Konutları ile Göçmen Konutları arasındaki yol bu bölgeye yetersiz ve bakımsız kalmaktadır. İlgilenen kimseler yok. Sorunlara cevap veren de.
İlgili makamların bu soruna eğilmelerini rica ediyoruz. Saygılarımızla." Kadir GÜLER

Lale Sokak hapishane mi?

"Nilüfer, İhsaniye bölgesindeki Lale Sokak sakinleri olarak her çarşamba sokağımızın adeta bir hapisane gibi olmasından dolayı sorun yaşıyoruz.
Nilüfer Bel. buraya çarşamba günleri için 'kapalı bir pazar yeri' yaptı ama bölgemize gelen seyyar satıcılar kapalı pazar yerine girmeyip sokağımızı tamamen işgal ediyor. (Fotoğrafta) Giriş çıkış yapmamız çok zor. Kısa süre önce bir komşumuz geçirdiği kazada bacağını kırdı, hastaneye gidip gelmesi gerek ama pazar kurulan günler, sokağa araç giremediği için çok zorluk çekiyor.


Nilüfer Bld. kapalı pazar yeri yaptı ama seyyarları buraya neden yönlendiremiyor?
Bld. Bşk.mız Sn. Mustafa Bozbey'e sesleniyor ve biz de 'gülmek istiyoruz".

Dikkat tehlike!

"Bir araç sürücüsü olarak sorunlu rögar kapaklarından çok rahatsızım. Kapak boşluklarına girmemek ve yüksekte kalanlara da çarpmamak için bazen şerit dışına çıkan araçların oluşturduğu tehlikeler ise madalyonun diğer yüzü. Neden modern ve güvenli caddelerde bizler de araç sürmeyelim?
Nilüfer, Bilginler Cad. üzerinde Seyhanlar Market'e yakın dört yol ağzında rögar kapağını yetkilililerin dikkatine sunuyorum. Bu caddede sorunlu çok rögar ve yağmur mazgalı var.


Fotoğraftan da anlaşılacağı gibi neredeyse asfalttan bir karış altındaki kapağa acilen müdahele edilmeli ve cadde boyunca sorunlu diğer kapaklar da aynı çalışmada elden geçirilmeli." Nevruz S.

Vergi ödemek bir sorun!

"Gemlik Bld.'nin Emlak Vergisi tahsilatı ile ilgili sorun var:
Yıllık iznimde Gemlik Küçük Kumla'daki yazlığıma geldim. Buradaki emlak vergimi ödemek üzere daha önce Bld.'nin tahsilat bürosuna gittim. Ama kimse yoktu.
Buranın kirası ve maliyetleri yüksek olduğundan Gemlik Bld. merkez binasına taşınmış. Kumla nüfusunun yazın ne kadar çoğaldığını herhalde en iyi Gemlik Bld. bilir. Bu vatandaşa para ödemesi için engel değil mi?
Oysa Kumla'da Muhtarlık binasını haftada 1 gün kullanabirler. Bunun için sadece oraya 1 bilgisayar koymaları yeter.
2. problem; geceleri sahil yolu çok kalabalık. Yiyecek ve benzeri maddelerin çöplerinin atılabileceği yeterli çöp kovası yok. Olanlar da zaten hemen mısır koçanı, dondurma külahı, çerez ambalajı vs. atıklarla doluyor.
Dikkate sunarım. Halil ALTIN

Tehlike o gün giderildi

"17 Temmuz'da yayınladığınız Çekirge Eskicioğlu Sk.'taki Türk Telekom'a ait menol kapağı çevresinde oluşan obruk şeklindeki tehlikeli duruma aynı gün gerekli müdahele hemen yapılmış ve sorun tamamen giderilmiştir. Bilginize sunarız." TÜRK TELEKOM

UEDAŞ'tan TOKİ Yunuseli'ne...

"13 Temmuz 2017'de yayınladığınız okur yakınmasında, Yunuseli Toki Konutları Basın Sitesi önündeki altı adet aydınlatmanın yanmadığı belirtilmekte, aydınlatma direklerinin yanması için gerekli işlemlerin yapılması istenmektedir.
İncelemede; Toplu Konut İdaresi'nce tesis edilen aydınlatma direklerinin proje onayı ve geçici kabulünün şirketimizce yapılması ardından, Genel Aydınlatma tarifesinden ücretsiz abonelik yapılarak (belediye ile bağlantı anlaşması imzalanarak) işlemler gerçekleştirecektir.
Konu hakkında tarafımıza site yönetimince başvuru yapılmış ve cevaplanmıştır.
Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz." ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.Kurumsal İletişim Müd.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.