Hava Durumu

Dikkat!. Tüp çatıda unutulmuş!..

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2016 04:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 04:54
“Nilüfer, Altınşehir Mah.’de Büyükşehir Bld.’nce desteklenen ve Altınşehir Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nce yaptırılan Altınşehir Kur’an Kursu binasının çatısında yaklaşık on günden bu yana bir bütangaz tüpü öylece duruyor..
Büyük bir olasılıkla çatıda yapılan bazı çalışmalar sırasında kullanılan tüpün işi bitmiş ama çatıdan indirilmesi unutulmuş!.
Tabii bu durum da büyük tehlike yaratıyor.



Şiddetli bir lodos fırtınasında yuvarlanıp aşağı düşerse ve o anda da oradan geçen bir vatandaşın başına isabet etse tam anlamıyla bir facia yaşanabilir. Eğer tüp dolu ise ve patlarsa felaket daha da artabilir.
İlgililerin dikkatine sunuyor ve o tehlikeli gaz tüpünü oradan aldırmaları için uyarıyorum. Saygıyla.”
Şeref TÜTÜNCÜLER 

TEŞEKKÜR PANOSU
Sn. Turay Yazıcı’ya

“Geçirdiğim bir safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle Medical Park Hastanesi’ne başvurdum. Gerekli tıbbi tetkiklerden sonra Genel Cerrah Sn. Turay Yazıcı tarafından yapılan ameliyatla eski sağlığıma kavuştum.
Sn.Yazıcı ve tüm ameliyat ekibi ile hastane personelinin gösterdiği güler yüz ve çok yakın ilgi nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum.”
Özay ÖZLEN

BUSKİ’nin dikkatine

“Nilüfer, Barış Mh. Petek Sokak’ta bulunan yağmur suyu ızgaralarımızın tümünün içleri tamamen dolmuş durumda. Hatta öyle ki; ızgaranın arasından yeşil otlar, çimenler bile çıkmış..
Bu da yağmur sularının ızgara giderlerine ulaşamayacağının somut bir delili. 
Şiddetli yağışlarda caddelerin, ev ve işyerlerinin sel suları altında kalmaması için bu ızgaraların temizlenmesi gerekiyor.
Sn. BUSKİ yöneticileri gerekli duyarlılığı gösterir inancındayız.”
Kudret SANCAKTAR  ve semt sakinleri 

Yaya geçidi istiyoruz!..

“Heykelönü’nden (Cumhuriyet Alanı) Setbaşı’ndaki Mahfel Kıraathanesi’ne kadar olan ana caddede yayaların can güvenliği içinde karşıdan karşıya geçebileceği bir tek yaya geçidi maalesef bulunmuyor.
Bu da oldukça ciddi tehlikeler yaratıyor. 
Çünkü bu caddede trafik çok yoğun. Karşı kaldırıma geçmek isteyen yayalar devamlı akan trafikteki araçlar arasından geçmeyle çalışırken her an bir aracın çarpması ve altında kalması ile karşı karşıya..
Konu ile ilgili sayın kent yöneticileri ve UKOME’nin soruna çare bulmalarını diliyoruz.”
Özcan TARZAN

Kent Meydanı çirkinleşmesin

“Kent Meydanı’ndaki zeminde bulunan blok taşların hemen hemen yüzde sekseni kırılmış, dökülmüş. Bunların lyerine de bazı noktalarda bildiiimiz paket taşları konulmuş..
Bu anlamlı meydan şimdi garip bir görüntü içinde.. Lütfen meydan çirkinleştirilmesin.. Bursa’ya yakışmıyor doğrusu..”
Melike GÜREL

Çöp kutuları çok yetersiz...

“Muradiye Devlet Hastanesi’nde tedavi olan bir yakınımı ziyarete gittim. Dönüşte hastane bahçesindeki çöp yığınlarını görünce çok üzüldüm.  Bir sağlık kuruluşunun bahçesinin çöplerden arınmış ve tertemiz olması gerekir.  Gözlemlerim sonucu bahçede bulunan çöp kutularının yetersiz olduğuna tanık oldum. Hastane yönetimini uyarmak istedim. Saygılarımla..”
Cevdet SOLMAZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.