Hava Durumu

Delinatörler yetmedi, mantarlar da konuldu

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2016 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2016 08:15
 “Muradiye Devlet Hastanesi’nin arka taraflarında oturuyorum.. 
Her gün kullandığım Ortapazar Caddesi’ndeki yaya kaldırım kenarlarına araçların park etmelerini önlemek için konulan delinatörler yetmiyormuş gibi kaldırım üzerlerine de beton mantarlar konuldu. 
Ortapazar Fırını karşısında bulunan bu mantarlar kar yağdığında üzerleri kapandığı için görülmüyor. Ayrıca gece karanlıklarında da görmek imkansız.



Bu yüzden kaldırım üzerlerindeki beton mantarlar yayalar için tam bir tuzak. Mantarlara ayağı takılıp düşenler de oluyor. Bir yakın komşum da burada düştü ve kolu kırıldı. 
Bu yol ayrıca hastaneye ulaşılan bir güzergah. Gece-gündüz yaya trafiği mevcut. Tabii bu yolu kullanacak olan görme engelliler de dikkate alınmalı. Kaldırım işgali yapanlar olursa da cezai işlem uygulanmalı ama yayaların can güvenliği düşünülmeli. 
Mantarların kaldırılması rica ediyoruz.” - Semt sakinleri adına Faruk TAŞDEMİR  

Taşeron firmalar
 
   “Büyükşehir ve ilçe Bld.’leri kendilerine ait ne kadar yapılacak iş varsa ihaleleyle taşeron firmalara devrediyor. Bu özel şirketler belediyelerden yüksek paralar alıp zarar ve kayıplarını karşılıyor ‘iddiaları’ var.. Belediyelerin bütün verdikleri işler özel şirketlerin kazanç makinası mı?. 
    Bu sistem karşısında belediyelerin sırtındaki yük azalıyor ama yük vatandaşın sırtına yükleniyor. Dolayısıyla vatandaş mağdur. Bursada’ki tüm belediyeler kendi işlerini yapmayacaksa neden belediye seçimleri yapıyoruz?. 
    Bu gidişle tüm belediye başkanları taşeron firmaların patron pozisyonunda kalacak. Saygıyla.” Erdoğan EVCAN 

Beton mikserlerine sarı ışık takılmalı

  “Son zamanlarda sayıları bir hayli artan ağır tonajlı beton mikserleri gerek seyir halindeyken, gerekse ulaştıkları inşaat alanlarında zaman zaman tehlikelere sebep olabiliyorlar.
    Bu nedenle beton mikserlerine sarı tepe lambası takılmasını öneriyorum. Önerimin dikkate alınmasını rica eder, bu konuda sayın ilgililerin yapacağı çalışmalar için de şimdiden teşekkür ederim.” 
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Üstgeçit kaldırıldı tabela kaldı yadigar

“Yeni Yalova Yolu üzerindeki AS Merkez karşısında uzun yıllar hizmet veren yaya üstgeçidi yaklaşık iki ay kadar önce kaldırıldı. 
Ama kaldırılmış olan yaya üstgeçidine ait BOİ durağı yanındaki ‘merdiven’ işaretli tabela hâlâ olduğu yerde öylece duruyor.
Üstgeçit kaldırıldı ama tabelası kaldı yadigar. İlgililerin dikkatine sunarım.” Metin KAYNAKÇIOĞLU

TEŞEKKÜR PANOSU

Şahane bir pasta

 “Bir kutlama nedeniyle Kafkas Pastanesi’nin Kristal Park Şb.’ne büyük bir pasta siparişi verdim. Pastanın şekli ve içeriği için de örnekler gösterildi. Birini seçtim. İstediğim tarihte de aldım. Tam istediğim gibi şahane bir pasta olmuş. Bu konuda emek veren Kafkas personeli Gülen Çamlıdağ, Gülce Çakır, Öznur Çelikbilek, Nisanur Çekin, başusta Yıldırım Hadınoğlu, Merve Uçar ve Nevin Terziler’e çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık..” Özge EMİR

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.