Hava Durumu

Çürüğünün olduğu yer bile derin açılır!..

Yazının Giriş Tarihi: 08.04.2015 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.04.2015 07:55
"Eğitimciler Caddesi üzerinde sık sık kullandığımız ve üst kısımdaki otobüs durağının (villalar bölgesi) bulunduğu kısımdaki yol daha evvel kablo döşenebilmesi için kesilmişti. 
Gereken onarımın üzerinden bir yıl kadar bir zaman geçti ya da geçmedi. Onarılan kesim iki uçta da derin çukurlar oluşturmaya başladı.

 
Onarılan veya doldurulan çukurlar kısa zaman sonra ya çöküyor ya da asfalt parçalanıyor. 
Acaba yapılan bu onarımlarda tekniğe uyulmayan bir şeyler mi var diye insan düşünüyor? 
Malum çürük dişin dolgusu için bile çürüğün olduğu yer daha derin açılır eski çürük temizlenir. İlgili tamirlerin yapılması konusunda yetkililerin dikkatini rica ederiz.



Ayrıca, alt caddede çok tehlikeli bir sokak çıkışı da bulunuyor.. Alt yoldan gelenlerin akan trafiği görebilmeleri için dışbükey bir trafik aynası konulmuş ama caddenin üst tarafından gelenler sokak çıkışını göremiyorlar. Bir de diğer yöne bakacak şekilde ayna konulursa buradaki olası kazalar önlenmiş olacaktır.
Saygılarımla.." - H.K.

Başkanımız Mustafa Dündar'ın dikkatine

"Osmangazi ilçesi, Demirtaş bucağımızda bulunan pazar pazarı, Sanayi Caddesi o kadarına kadar çok bozuk bir haldeki bu caddeden mecburen geçme zorunda kalan tüm sürücüler bin pişman oluyor..
Nice zamandır bozuk olan yol delik-deşik bir vaziyette öylece duruyor. Çukurlar, tümsekler birbiri peşi sıralanıyor. Bakan eden, onaran kimseler yok.
Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar'ın yaşadığımız zorlukları dikkatine sunar bu işe artık bir el atılmasını saygılarımızla rica ederiz.."
Hayrettin TEZEL

Bir gün yanıyor bir ay yanmıyor

"Bizler, Ertuğrulkent bölgesindeki Yüzüncü Yıl BursaRay İstasyonu'dan Batıkent İstasyonuna Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde oturuyoruz. 
Bu yol yaya trafiği açısından çok yoğun. Özellikle de öğrencilerlerimiz..
Ama bu güzergah genelde hep zifiri karanlıkta..
UEDAŞ'a konuyu ve sorunumuzu defalarca yazdık ve konuştuk ama hiçbir gelişme yok. Elektrik ampulleri bir gün yanıyor, bir ay yanmıyor.. 
Problemi bir türlü çözemediler. İki lamba yanıyor geri kalan yol karanlık.
Lütfen artık bir çözüm istiyoruz. Saygılarımızla." Semt sakinleri adına Dr.Nihat ADAM

Okurlarıma önemli not

Sevgili okurlar; 
Sorunlarınızı yansıtan iletilerin altında ad, soyad ve gerekirse size ulaşabileceğimiz telefon no'su bulunması gerekiyor.
Bu bilgilerin olmadığı iletileri genel prensiplerimiz doğrultusunda yayınlayamıyoruz.
Köşemizde yayınlanması için çekip gönderdiğiniz sorunu yansıtan fotoğraflı veya fotoğrafsız şikayetenizin altında 'adım yayınlanmasın' diyorsanız bile bu bilgilerin bulunması gerekiyor. Ve kimlik ve telefon numaralarınız sadece kayıtlarımızda kalıyor.
Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
 - ERDAL ÖZDÜR

Üç siyah künk unutuldu gitti

"Nilüfer ilçemizdeki Barış Mahallesi'nde bulunan Adalet Kent ile Verem Savaşı Derneği dört yol ağzında yaklaşık beş / altı ay kadar önce BUSKİ kanalizasyon çalışması yaptı. Yapılan hafriyat çalışmalarından sonra siyah künkler döşendi.
Çalışmalar bitti, asfalf ta döküldü.. Ama bu çalışmalardan geriye kalan üç tane büyük siyah künk parçası köşe başında yaya kaldırımları üzerinde kendi kaderine bırakıldı, unutuldu gitti.
BUSKİ'ye hatırlatırız."
Çevre sakinleri

Bursa'nın belki en çirkin yeri

"Osmangazi ilçesi, Çekirge bölgesi, Armutlu Meydanı'ndan Beşevler sokağa giriş Bursa'nın belki de en çirkin yeri.
Oysa semtin en kalabalık yeri. Her gün pek çok araç giriş çıkış yapıyor ve mutlak kafa kafaya gelen şoförler kavga ediyor. Yangın olsa itfaiye giremeyecek.
Asfalt yol 20 yıldır değişmediği için köstebek yuvası. En hafif yağmurda yayaların üstü başı ıslanıyor. Kaldırım yok ve yapmaya yer da yok.
Şehrin alt semtlerine 30 metrelik yollar açılırken bu mahalleye hiçbir şey yapılmıyor. Belediyemiz burasını yoksa kara listeye mi aldı,anlayamıyoruz?. Seçimler öncesi başkan adayları meydan projemiz olacak diyorlardı. Hiçbir hareket yok. Belediyenin parası üç tane binayı kamulaştırmaya yetmiyorsa biz mahalle halkı olarak destek yapalım bari!.
Gazetenizdeki köşenizde semt sakinlerimizin şikayetleri yayınlanıyor. Bunun üzrine arada bir bozuk yollarımıza birer kürek asfalt atıp yamıyorlar. Tüm hizmet maalesef bu. 
Özetle semt sakinleri olarak bizden toplanılan vergilerin mahallemize hiçbir şekilde dönmediğini belirtmek istiyor ve üzülüyoruz...
İyi çalışmalar diliyorum."

Adının açıklanmasını 
istemeyen bir okur
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.