Hava Durumu

Çeşmeden pis, çamurlu sular sıçrayıp duruyor

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2016 07:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 07:42
“Gazetedeki köşenizin devamlı okuruyum.. Şehrimizin birçok farklı sorununu sizin köşenizden öğreniyorum. 
Geçtiğimiz günlerde duyarlı bir okuyucunuzun çağrısını okuyarak Mihraplı Parkı’na gittim. İyi ki de gitmiştim. O muhteşem lalelerin, sümbüllerin güzelliğine doyamadık. Yalnız bir küçük soruna da değinmek istiyorum: 
Parkın muhtelif yerlerinde küçük çeşmeler vardı. Maalesef birçoğunun dış gideri tıkalı idi. Zaten giderleri küçük yapılmış, ortalık da toprak olunca sıklıkla tıkanıyor olmalı. Üstümüze pis ve çamurlu sular sıçraya sıçraya elimizi yüzümüzü yıkayabildik..         
Sizden ricam; çeşme giderlerin büyütülmesi ve sıklıkla tıkanıklarının kontrol edilerek temizlenmesi için köşenizde ilgililere gerekli duyuruyu yapmanızdır..
Teşekkür ve saygılarımla.” -  Yahya AVCI



Gecelerimiz saat  23’te mi başlıyor?

“Soğanlı Mahallesi’ndeki Koncak ve Başak Sokak sakinleriyiz.
Bir süreden beri belirttiğimiz sokaklarımızda bulunan aydınlatma lambaları gece saat 23’te yanmaya başlıyor. O saatlere kadar da zifiri bir karanlık içinde kalıyoruz.
Bu konuda bir arıza olduğu kesin.
Yoksa bizim sokaklarımızda gecelerin saat 23’ten sonra başladığı mı sanılıyor?.
UEDAŞ’ın ilgi ve bilgisine sunar, gerekli onarım yapılmasını dileriz. Saygılarımızla..” Bölge sakinleri

Kavak ağaçları  kesilmeyecek

 “Köşenizde 15.4.2016’da yayınlanan ‘Üç fidan parkındaki kavaklar kesilmesin’ başlıklı yazı üzerine basın bürosu olarak açıklama gereği duyulmuştur. 
       Söz konusu yerdeki sorunla ilgili olarak Nilüfer Bld. Park Bahçeler Md.müze uzun zamandır bölgedeki bazı site sakinlerden, rahatsız oldukları yönünde şikayetler gelmekteydi. İlgili müdürlüğümüz ve İhsaniye Mahalle Komitesi’ne gelen bu taleplerin ardından, Nilüfer Kent Konseyi ve belediyemiz, bir kavak komisyonu oluşturulması ve ilgili odalar ile bilim insanlarından görüş alınması tavsiyesinde bulunmuştur. 
      Ardından Nilüfer’deki demokrasi anlayışının bir yansıması olarak, katılımcı bir anlayışla, meslek odaları ve bilim insanlarının görüşleri doğrultusunda Mahalle Komitesi’nden kavak ağaçlarının alerjiye neden olmadığı ve 25 yaşındaki 19 kavak ağacının kesilmemesi kararı çıkmıştır. 
      Yeşile, doğaya karşı hassasiyeti ile Türkiye’de örnek kurumlar arasında bulunan Nilüfer Bld.’nin bahsi geçen yerde hiçbir zaman ağaç kesme gibi düşüncesi olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isteriz. 
Nilüfer Bld. Basın Bürosu 

TEŞEKKÜR PANOSU

Köfteci Yusuf’a

“Geçenlerde İstanbul’dan gelen misafirlerimizi Yalova Yolu üzerindeki Köfteci Yusuf  Döner Y tesisinde ağırladık. Hizmetin hızı, temizliği, güler yüzlü personelin müşteri memnuniyeti sağlama gayretiyle koşuşturmaları ve dönerin kalitesi ve sunumu misafirlerimizin hayranlığını kazandı.  Dostlarımın memnuniyetlerini köşeniz aracılığıyla Köfteci Yusuf’a iletmeyi borç biliyorum. Ayrıca, Nilüfer Odunluk bölgesi de hızla gelişiyor. Böyle bir tesisi orada da çevre sakinleri olarak en kısa zamanda görmek istiyoruz. Köfteci Yusuf ve yetkililerine talebimizi iletebilirseniz çok seviniriz.
Saygılarımla.” F.A.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.