Hava Durumu

Ceren Hanım’dan Başkan Altepe’ye

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2015 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2015 07:19
Büyükşehir Belediyesi’nden gönderilen ve köşenizde 14/10/2015 tarihli ‘Hizmette aksama ve kesinti yok’ başlıklı yanıtına bir açıklama yapma gereği duyuyorum.
Öncelikle; ‘Bşk. Altepe’ye kutlama ve sorular’ adı altında tamamen iyi niyet ve yapıcı bir dille yansıttığımız şikayetimizi dikkate alıp yanıtladığı için Bşk.ımıza teşekkürler.. 
Sn. Başkanım; yazınızın bir yerinde ‘..Haksız ve yanlış bir algıya sebep olmuştur..’ diye bir ifadeniz var. Bizler öncelikle o şikayet yazımızda belediyenizle birebir yaşadığımız diyalog, söylem, ve icraatlardan yola çıkıp sizlere belediyeniz işleyişiyle ilgili bir tespiti ilettik. 

Hatta çevremizin de tepkisi olan bir konu bu. O yazımızın hiçbir satırında Büyükşehrimiz’i eleştirmedik! Aksine memnuniyetimizi dile getirdik. 
Hatta yazımıza Büyükşehrimiz’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür  ederek başladık! Asla haksız ve yanlış bir algı oluşturmayı hedeflemedik. Aksine, sizlere oy vermiş bir vatandaş olarak sizlere, daha çok katkı sağlayıp mağduriyetimizi, gördüğümüz eksikliğin giderilmesi adına en azından dikkate alınması için iletelim istedik!. 
Amacımız kesinlikle Büyükşehrimiz’i yıpratmak ve başarılı çalışmalarını eleştirmek ve gölge düşürmek değil.. Tam aksine belki göremediğiniz bir detayı sizlere iletip belediyenizin işleyiş ve verimliliği anlamında daha etkin olabilmesi adına katkı sağlamaktı. Saygıyla sunarım..” 
Ceren YAVUZARSLAN

***

Güreş Caddesi’ne hız kesici set!..


“Davutdede Mah. Güreş Cad. yakınlarında oturan mahalle sakinleri olarak Güreş Cad.’nin artık neredeyse otoyola dönüştüğünü üzüntü ile izliyoruz.
Son derece dar bir cadde olmasına rağmen, biraz eğimli yapısı olması sebebiyle araçlar buradan oldukça hızlı geçiyor. Çocuklarımız apartmanların önüne bile çıkamıyor. Her gün zavallı kedilerin ezilmiş cesetleri ile karşılaşmaktan inanınız sinirlerimiz bozuluyor.
Yıldırım Belediyesi’ne buraya hız kesici bariyerler yapılması konusunu defalarca iletmemize rağmen, ne yazık ki herhangi bir çalışma yapılmış değil..
Yaşanılan sorunu köşenizden yetkililere iletiyoruz. 2 veya 3 hız kesici set çok daha büyük kazaların ve olası can kayıplarının önüne geçebilir. Saygılarımızla.”
Kemal ULUSU Mahalle sakini

***

Tarım Fuarı’na  ulaşım sorunu


Yeni Yalova Yolu üzerinde bulunan BUTTİM İş Merkezi içinde geçenlerde açılan Gıda-Tarım-Havancılık Fuarı’nı görmeye gittim.
BUTTİM’in içindeki yollar araçlar için çok düzgün ve düzenli ama yayalar için bunu söylemek gerçekten çok zor.
BUTTİM önünde bulunan BOİ durağında indikten sonra bu iş merkezine girişteki yeşil alanlar adeta birer patika haline gelmiş. Çamur ve gölcükler içinde. Yolu uzatarak beton parke yoldan BUTTİM’e ulaşmak ise epeyce uzak ve zahmetli.
Ayrıca fuar alanına ulaşımı sağlayan yaya yolların bazı kesimlerinde de bir takım olumsuzluklar mevcut.
Bu çevrede böylesi önemli fuarlar açılırken bazı olumsuzlukların da önüne geçilmesi sağlanabilirse bölge elbetteki Bursamız’a daha çok yakışacak bir hale gelecektir.
Saygılarımla sayın ilgililerin dikkatlerine sunarım..”
Kemal BAŞEREN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.