Hava Durumu

Cazibe Merkezi’nde kilitli WC

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2015 07:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2015 07:41
“Yıldırım’da büyük emek ve paralar harcanıp oluşturulan Cazibe Merkezi’ndeki  tuvaletle ilgili sıkıntımız bir türlü çözümlenmiyor. Bir süre öncesine kadar kapıları kırık ve perişan haldeki tuvalet için onarım yapıldı. 
Ama şimdilerde tuvaletin kapıları asma kilitle kapalı bir durumda. Cazibe Merkezi’nde spor yapanlar bu yüzden epeyce sıkıntı yaşıyor.  



Tenis kortları yanındaki Yıldırım Bld.’ne ait asma kilitle kapatılan WC’nin süs gibi durmamasını ve gerekli ihtiyaç için spor yapanlara açılmasını istiyoruz.
Saygıyla duyururuz.” Çevre sakinleri 

Alinur Aktaş lütfen ilgi 

“İnegöl, Çayyaka köyü (mah.) Boğazova yaylası sakinleriyiz. Bulunduğumuz yer (Boğazova yaylası mevkii) yaklaşık 300 haneli bir bölge. Bizler burada Çayyaka köyünün 6 katı daha fazla bir nüfusa sahibiz. Yazın bu nüfus çok daha artıyor. Bu kadar hane bulunan yerde maalesef çöp kovaları ve temizlik işleri elemanları yok! 
Temizlik işleri belediyelerin asli görevi değil mi? Buralara çöp kovaları neden konmuyor? Haftanın 2 günü buradan atıklar toplansa yetecek. Unutmayalım; temizlik imandandır.
Ayrıca yollar da çok bozuk! Neden asfaltlanmıyor? İlçe Bld.Bşk. Alinur Aktaş ve Büyükşehir Bld.Bşk. Recep Altepe’ye durumu iletiyoruz. Çünkü burada bir yerleşim ve yaşam var! Lütfen çöp kovaları ve çöp toplama hizmeti yapılsın yollar asfaltlansın.” Aslı YÖRÜKHASAN

Derince Sokak’ta 4 yıllık derinlikler

 “Osmangazi, Hamitler Mah. Derince Sokak’ta dört yıldır çözümlenemeyen bir derdimizi bir de köşenizden ilgililere aktarmak istiyoruz.
 Sokağımızda üç ayrı yerde dört yıl öncesi asfaltta bir iş için açılan üç geniş  çukurun yarattığı derinlikler var. Yol onarımı için kime başvuracağımızı şaşırdık. Osmangazi Bld. Büyükşehir’e, orası UEDAŞ’a, UEDAş da başka yere yönlendiriyor. Bıktık. Ümidimizi kesmek üzereyiz. Bakalım bu işe kim el atacak?.”
Mehmet D.

Saksı yerine delinatör
   
“5/11/2015’te yayınladığınız ‘Bşk.Edebali’den çiçek saksıları isteği var’ başlıklı Yeşil Mah. Boyacı Kulluğu Köprü Sokak’a beton çiçek saksı konulma isteği  incelenmiştir. 
Buraya 3.11.2015’te Bld. Fen İşleri ekiplerimizce park engelleyici plastik delinatör konmuştur. Yönetmelik gereği beton saksı uygulaması yapılamamaktadır.  
    Bilgilerinize sunarız.” Yıldırım Bld.Basın-Halkla İlşk. Md.

TEŞEKKÜR PANOSU

Alo, Tiyatro

“Yıldırım Bld.nce uygulanan ‘Alo, Tiyatro’ projesi için Bld. Başkanımız Sn. İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkürler. Eskiden bilet parası toplayamadığımız için çocuklarımız tiyatro izleyemiyordu. 
Şimdi bırakın Kültür Merkezi’ne gidip parayla tiyatro izlemeyi ‘Alo Tiyatro’ diyoruz oyun ayağımıza geliyor. Üstelik parasız.
Bu nedenle Sn.Başkan’a Yunus Emre İlkokulu adına teşekkür ediyor, devamını diliyoruz.”
Adının açıklanmasını 
istemeyen bir okur


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.