Hava Durumu

Cami önünde çöp konteyneri

Yazının Giriş Tarihi: 11.11.2016 01:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 01:57
“Bursa’nın merkezi konumunda bulunan Heykel civarındaki Ressam Şefik Bursalı Caddesi (eski Basak Caddesi) girişindeki tarihi Hacılar Camii’nin hemen önüne bir çöp konteyneri konuldu. 
Buraya konulmuş bulunan çöp konteyneri camimizin görünümünü bozmakta ve çirkin bir manzara oluşturmaktadır.. 
Camimizin yakın çevresindeki işyerlerinden, evlerden çöplerin getirilip atıldığı konteynerin cami önünde durması çok yakışıksız ve bir ibadethane için de saygısızlık hareketidir. 



Köşenize gönderdiğim ekteki fotoğraf, sabah saatlerinde çekilmiştir. Öğleden sonraki saatlerde bu konteyner ağzına kadar tamamen dolduğu için, çöpler maalesef cami önündeki yollara, açığa bırakılmaktadır.. 
Naylon çöp torbaları çoğu zaman kediler-köpekler tarafından parçalandığı için bu defa çöplerin suları ve pislikler de ortada kalmakta, pis koku ve sinekler de oluşmaktadır.
Sayın yetkililerden cami önündeki bu rezilliğin acilen kaldırılmasını talep ediyoruz.
Saygılarımızla..”
Hakan KAVURMACI

TEŞEKKÜR PANOSU
Hastanede anma töreni

“Bir hastam için şu anda (10 Kasım 2016) Yüksek İhtisas Hastanesi’nde bulunmaktayım. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma töreni yapılacağını az önce yapılan anonslardan öğrendim. Tören alanına gittiğimde doktorlardan tutun da hastane personeli ve vatandaşlar yoğun bir kalabalık oluşturdular. Beni ve herkesi duygulandırdı bu güzel manzara. 
Zor günler geçirdiğimiz bugünlerde yapılan tören için başta konuşma yapan Sn. Başhekim ve törene katılan herkese şükranlarımı sunuyor, gösterdikleri duyarlılıkları için teşekkürlerimi iletiyorum. 
Nurlar içinde yat Atam!..”
Mehmet ÜNLÜGÜZEL 

Doğalgazımız unutuldu mu?..

“Gemlik ilçesi Küçük Kumla sakinleri olarak uzun süreden beri doğalgaz bağlanmasını bekleyip duruyoruz. 
Geçen yıl ilgili sayın bakan müjdeyi vermiş ve doğalgazın kasım ayında Küçük Kumla sakinlerince kullanılabileceğini açıklamıştı.. Ama bu gerçekleşmedi. Hala gaz bekliyoruz.
Ana artere kadar gaz boruları döşendi fakat ara sokaklarda gerekli çalışma için en küçük bir hareket yok. Ha bugün ha yarın gazımız bağlanacak diye sobalarımızı da kuramadık.
Küçük Kumla’nın doğalgazı yoksa unutuldu mu?.
Sorunun bir an önce çözüme kavuşturulabilmesi için konuyu sayın BURSAGAZ yöneticilerinin dikkatine sunarız.”
Enis ÖZCİVAN

Spor salonunun çıkışında tehlike

“Hürriyet’te Osmangazi Bld.’nce yaptırılan Ertuğrul Sağlam Spor Salonu önündeki cadde iki ayrı şeritli. Fakat söz konusu spor salonunun çıkış kapısı karşısında caddeyi ikiye bölen rofüje müdahele edilmiş ve buradan da spor salonundan çıkan araçların karşı şeride geçebilmeleri için için yol yapılmış.
Aksi yönden süratli gelen araçlar bu tehlikeli noktada aniden çıkış yapan araçlarla çarpışma tehlikesinde. Rofüjün o kesimi kapaktılmalı. Çünkü 30 m. ilerde sinyalize edilmiş kavşak var, araçların dönüşü oradan sağlanmalı.”  
Ali Galip MANAVLAR
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.