Hava Durumu

Çalı kavşağı mı, çalı kavağı mı?

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2016 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2016 07:43
“İzmir karayolu üzerinde bulunan Çalı Kavşağı’nı devamlı kullanıyor, Çalı’dan  Ata Bulvarı yönüne bu noktadan ulaşıyorum.
Çok uzun zamandır dikkatimi çeken bir şey var.

Yakın geçmişte büyük paralar sarfedilip emekler verilerek yaptırılan Çalı Kavşağı burasını bilmeyenler ve geceleri bu kavşaktan Ata Bulvarı’na giren sürücüler için Çalı Kavşağı ‘Çalı Kavağı’ olmuş bir durumda.
Çünkü Çalı bölgesinden gelip Ata Bulvarı’na gidilen rotada kavşağa konulan ışıklı ‘Çalı Kavşağı’ tabelasındaki yazıdaki ‘Ş’ harfi yanmıyor. Böyle olunca Çalı Kavşağı tabelası geceleri ‘Çalı Kavağı’ gibi okunuyor.
Ayrıca kavşak aydınlatmasında da bazı eksikler mevcut. İlgililer ilgilenirse bu gülünç durum da ortadan kalkar. 
Saygılarımla.”
Servet TURHAN

TEŞEKKÜR PANOSU


Hüseyin Erol Akan’a

“Diş problemim nedeniyle başvurduğum Bursa Ağız-Diş Sağlığı Merkezi/ Ataevler Semt Polikliniği’ndeki tedavimle eski sağlığıma kavuştum. Güler yüzlü ve hastasına olumlu yaklaşımıyla Dt.Hüseyin Erol Akan’a, asistanı ve diğer poliklinik mensuplarına açık teşekkürlerimi sunuyorum. 
Allah onların eksikliklerini hiç göstermesin.”
Ercan AYBAR

Alo, burası Büyükşehir


KANALBOYU SAKİNLERİNE:“23/11/2015’te yayınlanan ‘Burulaş’tan otobüs isteği’ başlıklı okur talebi incelenmiştir.
Tüm metropol illerde olduğu gibi ulaşım hizmetlerinin çok yoğun olduğu ilimizde her güzergahtan tek bir vasıta ile istenilen her yere ulaşım mümkün değildir.  
2.Kanal Caddesi’nin (Kanalboyu) yürüme mesafesi dahilinde çeşitli noktalardan geçen çok otobüs hattı mevcut. Yolcular, bütünleşik bilet sisteminde çalışan 15/A ve 99 hatları ile aktarma noktalarına, oradan da  BursaRay veya diğer otobüslere aktarma yaparak çok sayıda noktaya ulaşmaktadırlar.” 
***
GÜRSU VE KESTELLİLER’E: “2/12/2015’te yayınlanan ‘BursaRay. Ama ya sonrası?’ başlıklı okur yakınması incelenmiştir.
Bursaray Kestel etabının tamamlanması ve doğu bölgesi entegrasyon çalışma planı gereğince, bölgedeki mevcut toplu taşıma hatlarının optimize edilmesi, yeni toplu taşım güzergahlarının oluşturulması süreci başlatılmıştır. 
UKOME kararınca, Arabayatağı Metro İstasyonu’na hizmet veren 2/K hatlı toplu taşıma araçlarının ilk durağı Gürsu Metro İstasyonu olarak düzenlenmiş ve 1.3.2015 itibariyle hizmete başlamıştı. Bir süre bu güzergah boyunca hizmet veren 2/K hattı, yolcu talepleriyle tekrar eski güzergahına döndürüldü. Ve Kestel TOKİ-Arabayatağı İstasyonu güzergahında çalışıyor.
Bununla birlikte; yolcu memnuniyeti ve Kestel hattının tam randımanlı, kesintisiz çalışmasıyla birlikte Gürsu ve Kestel istasyonlarına besleme hatların düzenlenmesi ile ilgili uygulamalar planlanmaktadır. 
Bu süreçte Kestel’den 1/K ve 2/K ile Kestel Metro İstasyonu’na, Gürsu’dan 2/G ve D/23 hatları Gürsu Metro İstasyonu’na yolcu taşınmaktadır. 
Bilgilerinize sunarız.”  
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.