Hava Durumu

BURULAŞ, deniz uçağı ücretini geri vermeli

Yazının Giriş Tarihi: 24.04.2015 08:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 08:28
“20/4/2015 günü İspanya’dan firmamızı ziyarete gelen konuklarımızı Burulaş’a ait deniz uçağının 17:55 seferiyle Gemlik’ten İstanbul’a yolcu edip uğurlamak için Çalı’dan 45 dk.’da Gemlik’e ulaştırdık. 
Ancak saat 16:23’te firmamız aranarak uçuşun deniz-hava muhalefeti nedeniyle  yapılamayacağı, yolcuların Burulaş’a göre 45 dk.’lık sürede servisle Yenişehir Havaalanına götürüleceği söylendi. 
Biz de zaten Gemlik’e 45 dk.’da ulaştırdığımız konuklarımızı bir de onlara göre 45 dk. bize göre ise en az 60 dk. olan bir yola çıkartarak eziyet çektirmek istemedik. Bu nedenle de bilet ücretlerimizin iadesini istedik. 



Burulaş’tan bunun mümkün olmadığı söylendi.. 
Şimdi şunu sormak istiyoruz?:
Vatandaş, yerinde ve saatinde gerçekleşmeyen bir sefere üretilen yeni bir alternatife katılmak zorunda mı? 
Kaldı ki ben bile bu eziyeti çekmek istemezken yatırım için firmamıza gelen potansiyel müşterime bu eziyeti niye çektireceğim?. Kurumsallık böyle olmamalı.   
Bilet ücretlerimizin iadesi talebimizin dikkate alınarak en kısa sürede tarafımıza  ödenmesini rica ediyoruz. 
Aksi halde her tür hakkımızı arayacağız..” - Bahadır ARTUNÇ / Seres Otomotiv

Alo, burası Büyükşehir

ÇÜRÜK YER:
- “8/4/2015 tarihli Bursa Hakimiyet gazetesinde yayınlanan ‘Erdal Abi’ adlı köşenizde yer verdiğiniz ‘Çürüğünün olduğu yer bile derin açılır’ başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Nilüfer, Konak Mah,  Eğitimciler Cad.’nin yapım, bakım, onarımı ilçe belediyemiz olan Nilüfer Bld.’nin sorumluluğundadır.” 

KÜNKLER ALINDI:
- “10/4/2015ı köşenizde yer verdiğiniz ‘Üç siyah künk unutuldu gitti’ başlıklı okur uyarı yazısı incelenmiştir.
Uyarılan konuda yer alan beton künkler, ilgili bakım onarım ekiplerimizce kaldırılmıştır..  Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın  
Halkla İlişkiler Şb. Md.  

Şemsiyeli Kız ve Cumhuriyet Caddesi

“Geçenlerde köşenizdeki bir yazıda okurunuz Cumhuriyet Cad.’ndeki rögar, göçme vb. olumsuzluklardan söz etmiş. 
Sık sık o caddeyi kullanan ve köşenizi devamlı takip eden birisi olarak problemin o bir tek fotoğraftan çok daha fazla olduğunu ve acil önlem alınması gerektiğini ilave etmek istiyorum. 
Tramvay hattı boyunca yürüme yolunda beton kopmaları var, ayak burkulmasına yol açabilecek çukurlar oluşmuş. Benzer sorunlar Ulucami önünden geçen tramvay hattında da vardı ve yoğun şikayetler sonrası yapılan iyileştirmelerle sorun ortadan kalkmıştı. 



Neden duyarlı okuyucularınızın tek tek her olumsuzluğu bildirmesi bekleniyor bilmiyorum. Bu cadde birkaç senedir böyle. 
Keşke diğer güzergahın tamiri yapılırken burası da elden geçirilseydi. Yazın yoğun turist hareketi oluyor. Sene içinde her gün halkımız bu caddeye yoğun ilgi gösteriyor. Cumhuriyet Cad.’deki olumsuzlukların acilen tamirini ve sorunlara bulunan çözümlerin yaygınlaştırılmasını rica ediyorum.
Bu arada dikkat çekmek istediğim bir diğer konu da Cumhuruyet Cad. başına konulan Şemsiyeli Kız heykelinin göçük zemini. Geçen salı günü gördüm. Göçük yerlere biri fark etmeden bassa ayak bileği kırılır. Bunun için de köşenizde bir hafta on gün -kadar önce yine bir okur uyarı yazısı çıkmıştı. Neden ilgilenilmiyor?. O göçük yerleri onarmak çok mu zor, bunu anlayamıyorum?!. 



Bursalılar her sorunlu rögarı, her asfalt problemini tek tek göstermek zorunda olmamalı. Ulu ve modern Bursamız’a bu durum yakışmıyor. Yetkili birimler kendi ekiplerini geliştirerek sorunları yerinde tespit etmeli ve Bursa genelinde ilgili benzer problemleri ivedilikle gidermeli, tekrarlanmaması için önlem almalıdır.
Dikkatlere saygılarımla sunarım.”
S.AKAL
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.