Hava Durumu

Bursa’nın en gösterişli camilerinden biri olacak

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2016 06:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 06:53
“Gazetenizdeki köşenizde Bursa’daki camilerle ilgili övgü dolu okuyucu yazılarını ve bazı önerileri ilgiyle takip ediyorum. 
Benim de çorbada tuzum olsun diye mübarek ramazan ayı öncesi Nilüfer’den mükemmel bir örneği okurlarınızla paylaşmak istiyorum. 
Fırsat buldukça Beşevler, Konak Mahallesi’nde bulunan Konak Camii’ne gitmeye çalışıyorum. Abdest alma yerlerinde sabunlukları mevcut ve her zaman dolu, güneş ısıtmalı suları kışın bile sımsıcak, musluklarından tek bir damla su israf olmuyor. Tuvaletleri tertemiz ve bakımlı, içi dışı pırıl pırıl olan camimizde hocalarımızın da her zaman cemaatle iç içe olması, hadis ve Kuran dersleri aktarma gayretleri beni bu camiye sımsıkı bağlıyor. 



Nilüfer ve Büyükşehir belediyelerinin destekleri övgüye değer olan camideki çay ocağında hazırlanan lezzetli ve demli çayı içmenin keyfi de bambaşka. 
Şimdilerde gene Bursa Büyükşehir Bld.nin destekleri ve cami derneğinin maddi ve manevi gayretleriyle yapılacağını öğrendiğim çevre düzenlemesi sonrası Bursa’nın en gösterişli ve ihlaslı camilerinden biri olacağına hiç şüphem yok.   Hocaları, cemaati ve müştemilatı, belediyelerin desteğiyle böyle güzel bir caminin bir ziyaretçisi olmaktan gurur duyuyor, emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ediyorum.
Saygılarımla.”
S.Ö

Fare sürüleriyle mücadele gerekli


 “Küçük Kumla’da yapılan yeni çalışmalarla birlikte fare sürüleri de zaman zaman ortaya çıkmaya başladılar.
Sayın ilgililerin gerekli mücadele için ilaçlama çalışmalarına bir an önce başlamalarını rica ediyoruz.
Aksi durumda yaz aylarında fare sürüleri daha da artış gösterir ve mücadele büyük ölçüde zorlaşır.
Saygılarımızla..”
Çevre sakinleri

Alo,burası Büyükşehir


RÖGAR KAPAKLARI:‘6/5/2016 tarihli köşenizde yer verdiğiniz rögar kapaklarıyla ilgili ‘BUSKİ mi İSKİ mi?’ başlıklı okur uyarısı ilgili birimlerce incelenmiştir.
Yazıda bahsedilen adresteki rögar kapakları program dahilinde değiştirilecektir.”
***
IZGARALAR:“17/5/2016’a yayınladığınız ‘Uyku haram oldu’ başlıklı okur uyarı yazısı incelenmiştir.
Sözü geçen Veysel Karani Mah. Kuzu Sokak’taki yağmursuyu ızgarasının tamiri, Bakım Onarım ekiplerimizce yapılmıştır.”
***
TEMİZLENDİ:‘17/5/2016 köşenizde yer verdiğiniz ‘Her yağışta yollar dere gibi oluyor’  başlıklı yazınız ilgili birimlerce incelenmiştir.
Nilüfer ilçesi, Beşevler Cad. üzerindeki yağmursuyu ızgaralarının temizliği ilgili Bakım Onarım ekiplerimizce yapılmıştır.” 
***
ASFALT YAMA:“6/5/2016 tarihinde köşenizde ‘Kaderine terk edilen önemli bir cadde’ başlığıyla yayınladığınız bir okurunuza ait yazı ilgililer tarafından incelenmiştir..
Bu yazıda bahsedilen adresteki rögar kapaklarının etrafı ilgili Bakım Onarım ekiplerimizce asfalt yama yapılarak sorun giderilmiştir. 
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın  Halkla İlşk. Şube Md. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.