Hava Durumu

Bu orman örnek alınmalı

Yazının Giriş Tarihi: 23.08.2016 04:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 04:33
"Gazetenizdeki köşenize ekte göndermiş olduğum fotoğrafları geçenlerde gitmiş olduğumuz Atatürk Kent Ormanı'nda çektim..
Doğa cenneti içindeki bu güzel yere ilk defa gittiğim için gördüğüm tablo karşısında şaşkınlığımı gizleyemedim. Ve doğrusunu söylemek gerekirse Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bu kadar güzel bir alan oluşturacağını hiç düşünememiştim.



Sayın yetkililerden ricam bu tür çalışmaları Uludağ eteklerinde olan Kirazlıyayla, Sarıalan, Oteller Bölgesi, Tuzaklı Köyü gibi yerlere de  kazandırmaları.
Çünkü bu bölgeler de böylesi güzellikleri hak eden yerlerdir.
Büyük emeklerle meydana getirilen ve Bursamıza kazandırılan Atatürk Kent Ormanı'nı korumak da buraya pikniğe, gezmeye gelen tüm vatandaşlarımızın görevi olmalı.
Saygılarımla.."
Sedat KURTULMUŞ

Demirci'ye dikkat!..

"Bir seneye yakındır Nilüfer ilçesi, Demirci bölgesinde oturmaktayım. 
Evime giderken kullandığım Demirci Caddesi üzerinde çevredeki inşaatlar yüzünden asfalt zemin devamlı kesilerek bozulmakta, kestikleri yer de mıcır serilip doldurulmakta. 
Fakat kesik yerlerin asfaltlanması uzun sürdüğü için yollar mahvoluyor. Aynı şekilde yolun bir kısmı doğalgaz hatları çalışması sebebiyle kazıldı ve hâlâ asfaltlanmadı. 
Yetkililerden ricam; bir an önce Demirci yollarına artık müdahele etsinler 
Saygılarımla.."
Emre MAKAS

Gürsu'dan bir iddia

"Gürsu Belediyesi'nde çalışan kadrolu işçi personeliz.
Sıkıntımız belirli zamanda ödenmeyen ve zamanı geçen alacaklarımızdan kaynaklanıyor..
6772 sayılı Bakanlar Kururu kararı ile 30.6.2016 tarihinde ödenmesi gereken (26 yevmiye olan) ilave tediyelerimiz halen ödenmedi.
Belediyemiz yetkililerine bunu sorduğumuzda 'para yok, para biriktiriyoruz' gibi şeyler söyleyip bizleri oyalıyorlar.
Nedense biz işçi personelin alacaklarına sıra gelince 'hep para yok, para biriktiriyoruz' gibi şeyler söyleniyor.
Hepimizin kredi veya kredi kartı ödemeleri var. Ödemeler konusunda ciddi sorunlar yaşıyoruz. Zamanında ödenmeyen alacaklarımızın faizini de vermiyorlar, bu konuda da mağdur durumdayız.
Gazetenizdeki köşeniz aracılığıyla sessiz çığlığımıza kulak verilmesini ve geçmiş ödemelerimizin ve gelecekteki ödemelerimizin de zamanında gerçekleştirilmesini rica ediyoruz.
Saygılarımızla."
Gürsu Belediyesi işçi personeli

Büyükşehir'den bir açıklama bekleniyor

"Güzelyalı ve Mudanya'nın tek piknik alanı ve halı sahası üç yıldan bu yana hizmet vermiyor. Üç yıl önce Mudanya Belediyesi'ne ait iken çalışır vaziyette olan ve sonradan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilen piknik alanı ve halı saha çalışmaz duruma gelmiştir. 
Su ve elektrik kesik. Masalar yok. Halı saha kapalı. Güzelyalı ve Mudanya halkı üç yıldır mağdur durumda ve Bursa Büyükşehir Belediyesi sayın yetkililerinden bu konuda bir açıklama bekliyor."
Bölge sakinleri
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.