Hava Durumu

Bşk. Altepe’ye kutlama ve sorular?

Yazının Giriş Tarihi: 07.10.2015 08:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 08:32
“Çalışkan Büyükşehir Bld. Bşk. Sn.Recep Altepe ve ekibini Bursa’ya hizmet ve katkılarından ötürü kutluyorum. Ama hizmette yetersiz kaldığı, yetişemediğini düşündüğüm bir kaç noktayı da dillendirmek istiyorum.



Büyükşehir sınırları daha da büyüyerek il sınırı oldu ve bütçenin çoğu da Büyükşehir Bld.’ne geçti. Özetle Bütünşehir yasasıyla Büyükşehir Bld. ilçe ve köyler dahil hizmetin tamamında yetkili oldu. 
Bu yasayla birlikte Büyükşehirlerimizin çoğu daha etkin, verimli ve vatandaşa daha çabuk ve kaliteli hizmet vermek, vatandaşın sorunlarına yetişebilmek amacıyla ekiplerinin çoğunu artırırken, Daire Bşk.’ları ve Md. sayılarını da arttırırken Büyükşehir Bld.’miz 15 daire ve müdürlükleri kapatma-birleştirme şeklinde neden sonlandırdı?  
Tam aksine olması gerekirken neden hizmette böyle bir küçülme var? Peki; daha organize, işlevsel, etkin ve verimliliğin hedeflendiği bu kararla Büyükşehir Bld.miz aradan geçen bu sürede bu stratejisiyle başarılı oldu mu? Hayır. Saygıyla.” 
Ceren YAVUZARSLAN /  (DEVAMI YARIN)

Yıldırım’dan bir yanıt

“15/9/2015 köşenizde yayınlanan, ‘Yaya yolumuz özel otopark mı?’ başlıklı, lçemiz Arabayatağı Mahallesi’ndeki bir mobilya mağazasının kaldırımları işgal ettiği yönündeki okur şikayeti incelenmiştir.  
Yakınmada tarif edilen mobilya mağazasının ön kısmında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamış olup işyeri sahibine gerekli uyarılar yapılmıştır. Konunun takibine devam edecektir. 
Cadde ve sokak üzerine parklanan araçlarla ilgili müracaatın 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’na göre yetkili kurum olan Emniyet Md.lüklerine yapılması gerekmektedir. 
Bilgilerinize sunarız.” 
Yıldırım Bld.Basın Halkla İlşk. Md.

Zabıta polise, polis zabıtaya

“Veysel Karani Mah.’nde cadde ve sokak kaldırımları araçlarca istila altında. Kaldırımda yürümek imkansız. Özellikle çocuklar yol ortasından yürümek zorunda. İşgal edilmemiş tek bir kaldırım yok.
Zabıtaya dert yanıyoruz, bizi Trafik Polisi’ne yönlendiriyor. Trafik’i arayınca onlarda ‘bu işe zabıta bakıyor’ diyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.



Ayrıca bölgemizdeki Eğitim Vadisi yolu da şoför kursu sürücülerince çalışma alanı oldu. Tüm acemi şoförler burada. Okullar açıldı. Bu bölgedeki yolda herhangi bir kaza olursa sorumlusu kim olacak? Direksiyon talimi yeri olmamalı burası. Yetililerden çok çok rica ediyoruz.” İbrahim DEKİCİ 

Bu iki skonuya lütfen dikkat

“Şehrini seven bir birey olarak sizden önemle üzerinde durmanızı rica edeceğim iki konu bulunmaktadır.
1. Beşevler Caddesi’nin Carrefour tarafından başlayarak postaneye kadar devam eden caddede asfaltlama çalışmasının revize edilmesi çok önem arz ediyor.
. Hamitler Kant Mezarlığı’nda ara yollarda bulunan yarıklar ve toprak yollar araç sürücülerinin zor durumda kalmasına sebep oluyor. Revizyon çalışmasının tüm mezarlık çevresinde yapılması herkes tarafından memnuniyetle karşılanacaktır.
Sorunlar hakkında sayın yetkililerin kısa sürede gerekli çalışmayı başlatmasını rica ediyorum.  
Sedat KURTULMUŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.