Hava Durumu

Bşk. Altepe ve nefis gözleme

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2016 07:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 07:03
Değerli okurlarım,
Her gün bu köşede yer alan çeşitli şikayetlerin yanında okurlarımın yaşadıkları bazı güzellikleri yansıtması da insanı mutlu ediyor.
İşte bunlardan biri daha:
***
“9 Ekim Pazar günü Mihraplı Hüdavendigar Parkı’na gittik. Çok güzel saatler geçirdik. Parkın oluşumu ve gelişiminde emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnşallah benzer bir park Bursamız’ın batısında yeni kurulan semtlerin olduğu bölgeye de yapılır.” 



O gün karnımız acıkınca BURFAŞ’ın yeni kurduğu gözleme çadırından karışık gözleme aldık. Çok lezizdi. Yıllar önce İstanbul ziyaretimizde belediyenin sosyal tesislerine gidiyor ve bu tesisler neden Bursa’da yok diyorduk. 
Şimdi kentin en güzel ve önemli noktalarında BURFAŞ tesisleri var. Yaşama değer ve lezzet katan emeklerinden dolayı Sn.Recep Altepe başkanımız ve değerli ekibine teşekkürü ailem adına borç bilirim.  Rabbim aziz milletimin huzuru ve mutluluğu için yapılan hizmetleri daim eylesin. Saygılarımla.”
Endüstri Yüksek Mühendisi Serkan ÖZGİRAY

TEŞEKKÜR PANOSU
Kocanaip’te sorun bitti

“5 Eylül 2016’da gönderdiğimiz fotoğrafıyla yayınladığınız Muradiye, Demirkapı semti, Kocanaip Mh. yolunda bir yıldan fazla onarılmayan ve tehlike saçan çok derin ve geniş çukur konulu şikayetimiz nihayet ses getirdi. 
Geçen hafta içinde yol üzerindeki tüm tehlikeli noktalar ve söz konusu çok derin çukur tamamen kapatıldı. Yolumuzda asfalt onarımı yapıldı ve tehlike tamamen bitti.
Öncelikle gazetenize ve konuya ilgi gösteren ilgili belediye çalışanlarına açık teşekkürlerimizi sunarız.”
Bölge sakinleri

Mihraplı ve bisikletliler

“Gazeteniz köşesinde okurlarınızın sık sık Mihraplı Parkı’ndaki bisikletlilere yönelik olumsuz eleştirileri yayınlanıyor. 
Ben de bir durumu yetkililere iletmenizi rica ediyorum. Parkın ana yürüyüş güzergahında beton kulvar bisikletlilere ayrılmış ve uyarı yazıları da asılmış. 
Fakat buna uyulmuyor. Her an çarpabilecek bisikletlilerden korunmak     adına ara yollarda yürüyoruz. 
Buralarda da kendini kontrol edemeyenler aşırı süratle tehlike oluşturuyor. Küçücük çocuklara 4 kişilik bisikletler kiralanmış, sürekli çarpışma riski var. Aşırı süratli hareket eden bisikletliler de ayrı bir durum. Ezilmemek adına sürekli stres altındayız. 
Park içinde bisikletli tur güzel ama ara sokaklar ve güzergahlarda bisiklet girişi yasaklanmalı ve uyarı levhaları asılmalı. Güvenlik, olumsuzluklara müdahale etmiyor, seyrediyor. Daha aktif olmalılar. Ayrıca bisiklet sayısı da belli sayıda olmalı. Yoksa üzücü kazalar kaçınılmaz olacak. Saygılarımla..”
M.T.

Asfalt kenarı jilet gibi...

“Osmangazi, Emek Mah.’nde eski Emek Belediye Binası ve PTT şubesi karşısındaki ara caddede yolu ikiye bölen bir kazıdan sonra gerekli asfalt tamiri yapılmadı. Yolda derin çukur meydana geldi. Ayrıca kesilen asfaltın keskin kenarları da adeta bir jilet gibi.. Lastikleri berbat ediyor.Oradan gelip geçen araçlar için tehlike var.
Osmangazi Bld. ekiplerinin dikkatine sunar, bir an önce soruna eğilmelerini dileriz.”
Enver IŞIKLI
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.