Hava Durumu

Bir foto öykü ve ilginç gözlemler

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2014 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2014 07:19
Okurum Hasancan Atış’tan 6 fotoğraflı bir ileti aldım. Adeta bir foto öykü.. Teşekkür ederim. Ancak yakınmayı yansıtan fotoğrafların tümünü kullanabilme olanağım yok.
O konuları da da yazımızda açıklayalım. İşte Sn.Atış’ın gözlemleri:

“Osmangazi ilçemizde dikkatimi çeken ve giderilmesi için birtakım sorunlu, hatalı ve eksik uygulamayı köşenizden konularla ilgili yetkililere iletiyorum.. 
Daha güzel ve yaşanılası bir Bursa ve Osmangazi için durumdan vazife çıkaran, sosyal, duyarlı bireylere daha çok ihtiyacımız var. Bunları fotoğraflayıp numaraladım:
Foto 1 : Soğukkuyu Mah. Soğukkuyu Cad. 18. Çiğdem Sk.’ta bir çocuğun ayağının girebileceği rögar kapağı çevresinde boşluk var. Karanlıkta bir kişinin ayağı girebilir, yaralanabilir. 



Foto 3 ve 4: Merinos Parkı’dan hoş olmayan görüntüler. Şehrin güzide parklarından olan Merinos Parkından 2014 yılı kareler.





Foto 5:  Bursagaz çalışması sonrası asfalt deforme olmuş yol ve kenarı kırılmış kaldırım.



Ayrıca Hürriyet Ticaret Sanayi Odası İlköğretim Okulu’nun hemen yanındaki mazgal yol eğimiyle ters yönde konumlandırılmış. Yağmurlu günlerde işe yaramıyor, biriken sular sonrası geçen araçlar kaldırımdaki insanları ıslatıyor. 
Sayın ilgililerin ilgilerini rica ederim. Saygılarımla.” - Hasancan ATIŞ

O konu, UEDAŞ’ın

“14 Ekim 2014 tarihli köşe yazınızda şikayete konu olan ve ‘Mudanya’ya giriş zifiri karanlık’ başlıklı okur şikayet yazısına ilişkin;
27 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşen Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında  206 sayılı karar alınmıştır.  
Okurunuzun işaret ettiği şikayete konu olan aydınlatmaların yapılmasına ilişkin karar sonrası konunun Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş’ nin çalışma programına dahil edildiğini belirtiriz. 
Konuya ilişkin şikayetini dile getiren okurunuz Yusuf Erden ile şikayeti sütunlarınıza taşıyan sizlerin hassasiyetine teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.”
Mudanya Bld. Bşk.
Hayri TÜRKYILMAZ

Türkyılmaz’a bir kutlama

“Mudanya Mütarekesi’nin 92. yıldönümünü coşkuyla kutladık. Görkemli kutlamalarla gurur duyduk. Mudanya Bld.Bşk.Sn. Hayri Türkyılmaz’a yürekten tebrikler.
Programda bulunan ve gece iskele meydanından Mütareke binasına kadar meşale ve marşlar söyleyerek yapılan yürüyüşün yanısıra ilçe semalarında iki gün gösteri yapan gözükara ‘Türk Yıldızları’ pilotlarımızın halka tanıtılıp komutanlarının konuşması gerçekten gurur vericiydi.
Yalnız üzülecek durum da oldu. Kutlamada Türk bayrakları ve marşlarla yapılan yürüyüşe sadece CHP’liler değil tüm siyasi parti temsilcileri de katılmalıydı.
Sn.Türkyılmaz’ı çok başarılı bir program yaptığı için tekrar kutluyorum.”
Münir AYDINGÜN

Saruhan Ayber’in ardından 

“Bursa Hakimiyet Gazetesi’nin kurucuları arasında bulunan Saruhan Ayber’i yitirdik.
Bir süreden bu yana devam eden rahatsızlığından kurtulamayan ve dün yaşama veda eden Saruhan Ayber, gazeteniz Bursa Hakimiyet’teki genel yayın yönetmenliği döneminde uyguladığı yenilikleri ile yerel basına farklı bir boyut getirmiş, bu yenilikler Bursa basınındaki diğer yayın organlarına da örnek olmuştu.
Bir süre Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı da yapan Saruhan Ayber’e Allahtan rahmet, eşi Semra Ayber, çocukları Cenk ve Meltem ile tüm sevenlerine ve meslektaşlarımıza başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyorum.
Nurlar içinde olsun...
ERDAL ÖZDÜR

Piknik Caddesi’nde ağır TIR trafiği 

“Geçit bölgesindeki Ahmet Yesevi Mahallesi, Piknik Caddesi TIR kamyonları ve ağır tonajlı araçların adeta özel bir yolu haline geldi.
Semt içinden gece gündüz süratle geçen TIR ve diğer kamyonların çıkardığı gürültüler yüzünden uyuyamaz durumdayız.
Yaz aylarında araçların havalandırdığı toz toprak yüzünden de evlerimizde kapı ve pencereleri açamıyor, balkonlarda oturamıyoruz.
Konu ile ilgilenecek makamların yaşadığımız soruna eğilmelerini ve önlem almalarını rica ediyoruz. Saygılarımızla..”
Piknik Caddesi’nden 
bir grup okur
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.