Hava Durumu

Beşevler’de bitmek bilmeyen dert

Yazının Giriş Tarihi: 01.02.2016 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.02.2016 07:23
Mutlu haftalar..
Siz değerli okuyucularımdan en sık aldığım şikayetlerden çoğu yollardaki çökmeler ve asfalt problemleri. 
Geçenlerde yayınladığım Nilüfer’deki Karafatma Heykeli çevresindeki asfalt yolda sorunlu ve çukur noktaların asfalt onarımı yapılarak giderildiğini o yolu sıklıkla kullanan değerli okuyucularım bana iletiyorlar. 
Ama hemen birkaç metre ötesindeki Konak Mahallesi, Beşevler Caddesi üzerindeki ek fotoğraftaki çökmelere benzer problemlerin neden giderilmediğine de okuyucularım itiraz ediyorlar. 



Bunu vurgulayan bir fotoğrafı da gönderen semt sakinlerinden okurum Nedim Bahçeli özetle, ‘benim önerim yetkililere bildirilen sorunlu yerlerin yakın çevresi de yetkililer tarafından kontrol edilip, sorunlu yerler asfaltlanır ve onarılırsa benzer yazıları da tekrar tekrar yazmamış olursunuz’ diyor. 
Çok haklı. Kendisine teşekkür ederim. 
Özetle, okuyucularım ilgili caddede sorunları fotoğraflayıp işretleyerek devam ettiğini ve asfalt çöküklerinin onarımını talep ediyor. 
Yetkililerin dikkatine sunuyorum..

Dolandırıcılara karşı bir öneri


“Son zamanlarda artış kaydeden telefonla dolandırıcılık olaylarında genellikle yaşlı kişiler ve şimdi de küçük çocuklar hedef alınıyor.
Bu nedenle semtlerindeki hemen her evin sakinlerini bilen, yakından tanıyan ve onların kapılarını çekincesizce çalan semt muhtarlarımıza bence yeni bir iş düşüyor.
Yaşlı komşularını ziyaret ederek onları telefon dolandırıcılarına karşı uyarmaları çok yerinde bir çalışma olacaktır. 
Bu itibarla Sayın İçişleri Bakanımız Efkan Ala ve Sayın Valimiz Münir Karaloğlu’nun semt muhtarlarına bu konuyu içeren görev vermelerini rica ederim.
Saygılarımla..”
Nizami ERİM

Yüksek gerilim ve Özlüceliler


“Nilüfer bölgesi, Özlüce genelinde bulunan yüksek gerilim hatları bizleri bıktırdı. Çünkü yüksek gerilim hatlarının altında yürümek ve sağlığımızdan olmak istemiyoruz. Bunun için UEDAŞ firmasından Özlüce genelinde bulunan yüksek gerilim hatlarının bir an önce kaldırılmasını, yeraltına alınmasını istiyoruz. 
Bu konuda yapılacak çalışmalar ve verilecek bilgiler için şimdiden peşin teşekkürler.”
Adının açıklanmasını istemeyen okur

Ali Özkan’dan bir yanıt var


 “28 Ocak köşenizde yer alan okurunuz Metin Çıngıloğlu imzalı yakınmada Mahmuriye Mh. Güneş Sokak’ta asfalt problemine değinilmiş.
Bu dönemde beş yıldan fazla asfaltlama çalışması yaptık. Şehir merkezindeki çalışmalarımız ara sokaklarda da başladı ve devam edecek. 
Bunun için hava koşullarının normale dönmesini bekliyoruz. Çünkü yağışlı havalarda asfaltlama çalışması yapılamıyor.
Ayrıca Belediyedeki odamın kapısı vatandaşlarımıza her zaman açıktır. Sanırım okurunuz bir toplantı sırasında veya ilçe dışında olduğum bir gün benimle görüşmeye gelmiş olabilir.
Karacabey için çalışmalarımız eksiksiz bir şekilde devam edecektir.  
Tüm vatandaşlarıma sevgiler, saygılar..”
Karacabey Bld. Bşk. Ali ÖZKAN
   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.