Hava Durumu

Beş dakika gelin, görün bu tehlikeyi

Yazının Giriş Tarihi: 31.07.2015 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 07:19
“Nilüfer ilçesindeki Konak Mahallesi, Beşevler Caddesi üzerindeki BESAŞ Satış Büfesi önündeki BURSAGAZ’a ait bir doğalgaz kapağı tümsek yapmış tehlikeli şekilde duruyor. 
Tümsekten hemen önce de yolda göçük oluşmuş.

Caddede hızla seyreden araçlar önce bu çukur, sonra da tümsekten kaçıyor ve araçların önü büfenin hemen yanındaki otobüs durağında bekleyen vatandaşlara doğru dönüyor. 
Durakta şimdiye kadar çok şükür üzücü bir kaza olmaması sevindirici ama bu da herhangi bir kaza olmayacağı anlamına gelmez. 
İlgili çukur ve BURSAGAZ doğalgaz kapağı tümseğinin onarılması çok mu zor?. Üzücü kazalar yaşanmadan ilgili onarımların acilen yapılmasını rica ederiz. İlgililer buraya beş dakika gelip bir uğrasınlar ve muhtemel tehlikeyi lütfen yerinde görsünler. Rica ediyoruz.. “ Çevre sakinleri

***

FSM BULVARI VE SORUNLAR


“FSM Bulvarı Nilüfer’in, Bursa’nın göz bebeği deniyor ama nasıl oluyor da Esentepe kavşağı yönünde ve oraya kadar kısımdaki 5-6 adet tarafı parçalanmış ve boşalmış rögara kimse müdahale etmiyor?. Bursa’nın her tarafında benzer görüntüler görüyoruz ama bu kadar elit bir bulvara böyle etrafı paramparça rögarlar yakışmıyor. 
Ayrıca FSM’de cadde  üzerinde oturan bir arkadaş evini satarak buradan uzaklaştı. Neden böyle yaptığını geçenlerde anladık. Gece saatleri olmasına rağmen cadde kalabalıktı. Motosikletler, araçlar aşırı gürültü çıkarıyor, sert frenler yapıyorlardı. Bu kadar gürültüye birkaç saatlik olsa da dayanamadık. Cadde üzerinde bazı kontroller de yapılıyordu. Ama kontrol yapılmayan kısımlarda olan oluyor. Sivil araçlarla FSM üzerinde aşırı gürültü yapan, sürat yapan araçlar denetlense kısa sürede burası da tekrar huzura kavuşabilir.. 
Dikkatlere sunarım. Saygılar.”
S.Ö.

***


ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

TANGUR TUNGUR: “9/7/2015’teki köşenizde yer alan ‘Tangur tungur, feci sesler’  başlıklı okur yakınması incelenmiştir. Belirtilen adreste ses yapan rögar kapaklarındaki sorun, ilgili Kurumumuzun bakım onarım ekipleri tarafından, aynı gün giderilmiştir.
 ***
ASFALT BİTMEMİŞ: “9/6/2015 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayınlanan ‘Büyükşehir’in asfaltı bitmiş. Bu doğru mu?.’ başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Söz konusu adresteki okul bahçesinin asfalt kaplama çalışması 11/6/2015 tarihinde ilgili ekiplerimizce tamamlanmıştır.” 
***
BOİ DURAĞI VE ÇİZELGELER:“30/6/2015’te yayınladığınız ‘Sefer saatleri hiç okunamıyor’ başlığıyla bir okurunuza ait bir talep incelenmiştir. 
Kullanılan yazılım gereğince, otobüslerin BOİ durak geçiş çizelgeleri, duraktan geçen hat sayısına bağlı olarak kâğıt boyutunu otomatik olarak belirlemektedir ve dışarıdan müdahale söz konusu değildir. 
Bununla birlikte, okurunuzun talebi değerlendir-meye alınmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”  
Büyükşehir Bld.Basın  Halkla İlşk. Şb. Md. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.