Hava Durumu

Baraj suyu salınınca olanlar oluyor!..

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2016 07:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2016 07:11
“Demirtaş’taki, Barbaros Mahallesi’nde yerleşim bölgesinin içerisinde yer alan kanallar büyük sorun yaratıyor. Defalarca kez yaşanan sıkıntılar belediyeye bildirilmesine rağmen bir türlü çözüm bulunamadı.  
Kanallar, mahalle sakinlerini mağdur etmeye devam ediyor. Barajda biriken suyun salınmasıyla birlikte apartman sakinlerinin garajlarını ve zemin katlarda yaşayan mahalle sakinlerinin evlerini hemen sular basıyor. 



Her yağmurda büyük çile yaşayan mahalle sakinleri olarak seslerimizi duyuramamaktan ve belediyenin ilgisizliğinden şikayetçiyiz. 
Gazetenizdeki köşeniz vasıtanızla sesimizi duyurmak ve önlemlerin alınmasını istiyoruz. Saygılar.” 
496. Sokak Baraj Yolu sakinleri.

Bir AVM iddiası


“Odunluk Mah. Crowne Plaza karşısındeki Büyükşehir helikopter pisti yanına imar planlarında rekreasyon alanı olan yere bir AVM yapıldığı ‘iddia’ ediliyor.  
Aynı bölgede Carrefour’un da olmasıyla trafik hafta sonları çok yoğun oluyor. 
İnsanlar Carrefour’a alışverişe geldiği için inanılmaz bir trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Eğer bu ‘iddia’ doğruysa avm bittiğinde orada trafik hiç akmaz!.  Sn. yetkililer, imar planına aykırı yapıldığı iddia edilen bu inşaatı lütfen durdurup yaptırmayın!” 
Nilüfer Sezer ALKAN

Kentsel dönüşüm çöplüğe döndü


“Çevre konusuna değinmek istiyorum. 
En ufak işletmelerin bile çevre mühendisi veya herhangi bir çevre ile ilgili yetkili firma ile çalışması isteniyor ve firmalar sık sık denetleniyor.
Oysa şehrin göbeğindeki Tabakhaneler’e yerleşen hurdacılar her türlü çöpü yakıp mahallemizi zehirli dumanlara maruz bırakabiliyor.
Bunlardan ne çevre mühendisi isteniyor ne de belge. Denetlenmiyor. Bursa’nın tüm çöpünü mahallemize taşıyıp, beğenmediklerini sağa sola atıyorlar. 
Bursa’nın ilk kentsel dönüşüm bölgesi ilan edilen Tabakhaneler dönüşe dönüşe ne yazık ki şehir çöplüğüne döndü.”
Aziz TURGUT

TEŞEKKÜR PANOSU


Nurettin Emer örnek olsun

“BUSKİ sayacını okumaya evimize gelen görevli, eşimden abone TC. kimlik no’sunu istemiş. Eşim son zamanlardaki olumsuzluklardan ürkerek beni aradı. Görevliyle konuştum, çok nazikti. İşlemin ne olduğunu açıkladı. Çok efendi bir hali vardı. Eşim de aynı şeyi söyledi. Abone güncellemesi için bu gerekiyormuş. Görevlinin adı Nurettin Emer’miş. Daha sonra bağlı olduğu taşeron firmayı arayıp sordum. Sorun olmayacağı söylendi.
Nurettin Emer’i nazik ve efendi kişiliği nedeniyle kutluyor, örnek olmasını diliyorum.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Pitbul ve motosikletler


“Alacahırka, Pınarbaşı semti sakinleri olarak semtimizde başıboş bırakılan bir pitbull köpeğinden şikayetçiyiz. Çoluk çocuk ve nerkes bu köpeğin saldırısından korkuyor. Önlem alınması gerek.
Ayrıca gece geç saatlerde Alacahırka’dan Kireçocakları yoluna doğru çoğu plakasız ve egzoz değişimi yapılmış motosikletler büyük gürültü ve süratle tehlike içinde yarış ediyor.
Derdimize n’olur artık derman olunsun!.”
Çevre sakinleri
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.