Hava Durumu

Bacak kıracak bir çukur!..

Yazının Giriş Tarihi: 08.06.2012 03:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.06.2012 03:19
 "Osmangazi ilçesinde, Çekirge semti, Kükürtlü Caddesi'nde trafik işaretleri lambalarından birinin tam önü.. (THY Bürosu karşısında). Burası aynı zamanda gece-gündüz çok yoğun trafik akışının olduğu caddede bir yaya geçidi.. Ama yaya vatandaşlarımızın güvenle gelip geçebileceği yaya geçidinin tam üstünde ve sinyalizasyon lambalarına ait direğin dibinde çok derin bir çukur.
Farkında olmadan bu çukura basan kişinin bacağı kırılır. (2. Köroğlu Sokak'ın da başlangıcıdır burası).
Aylardan beri bu çukur tehlike saçıyor fakat hiçbir yetkili de görmüyor. Şansımızı bir de gazetenizdeki köşenizden denemek istiyoruz. Fotoğrafımızda da bariz şekilde görülen çukurla ilgili görüntüyü köşenizde yayınlayabilme olanağı bulursanız çok mutlu oluruz.
Bakalım bu kez, şansımız yaver gidecek ve sayın yekililer derin çukuru görüp kapatma zahmetine katlanacak mı?.
Çevre sakinlerimiz olarak saygı sunarız."
- Ümit Remzi GÜNER

Asfaltta donmuş beton parçaları
"Yeni Yalova Caddesi üzerindeki Panayır Kavşağı'nda trafik sinyalizasyonlu dörtyol ağzı var.
Özellikle kent merkezine gidiş yönündeki lambalar önünde adeta kaymak gibi asfalta yapışıp donmuş beton parçaları araçlarımızı hırpalıyor. Yetkililer lütfen burasını görsün. Çimento taşıyan kontrolsüz kamyonlardan düşen beton parçaları kazınmadığı gibi, buna neden olan kamyonlar da takibe alınmadı. Sorunumuzu köşenizde değerlendirirseniz minnettar kalacağız.
Saygılarımızla."
Ziya VARCAN


Derme çatma garajlar!..

"Osmangazi ilçesindeki Yunuseli Mahallemizdeki 246. Sokak sakinleri olarak Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar'a gazetenizdeki köşeniz aracılığı ile şikayetimizi iletmek istiyoruz:
246. Sokak’ta bulunan binamızın karışındaki boş alana bazı özel araçların sahipleri derme çatma şekilde garaj yapıyorlar. Bu yapılaşma doğrusu buraya hiç yakışmıyor. Yarın öbür gün işeret ettiğimiz boş alana önüne gelen özel araçları için gelişigüzel garaj yapabilirler. Bunun önüne geçmek zor olur. Belediyemizden bu yapılaşmanın önüne geçilebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını rica ederiz."
İbrahim DEMİRBAŞ


Osmangazi'de bir taşla iki kuş!..
"Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURBAK'ın hizmet sunduğu cadde ve sokakların dışında yine Osmangazi Belediyesi'nin BOSBEK kuruluşu otopark hizmeti sunmaktadır.
Özellikle Osmangazi Belediyesi önünde de tüm cadde boyunca saatlik ücret karşılığı bu hizmet verilmektedir.
Osmangazi Belediyesi'ne emlak vergisini yatırmaya giden vatandaş da bu ücreti vermek zorunda kalıyor! Yani bir belediyemiz hem vergi hem de otopark ücretiyle bir taşla iki kuş birden vurma çabasında.
Ve burada 10 dakika bile park etmemiz için müsaade edilmiyor.
Bu durum oradaki görevlilerle tatsızlık ve içerideki memurlarla da şikayete yol açıyor.
Alışverişe gittiğiniz marketler bile vatandaşa ücretsiz otopark olanağı sağlamaktayken Osmangazi Belediyesi'nin bu tutumunu kınıyorum.
Bu durumu daha önce Sayın Başkan Mustafa Dündar'a internetten 'Başkana mesaj' bölümüne yazmama rağmen tek satır bile olsa yanıt alamadım..
Saygılarımla.."
İbrahim BECEREN


Özgen Keskin lütfen dikkat!
"Çok bakımlı ve güzel bir bina. Tabelasında; 'MEB. Özel H.İsmail-Nuri Solakoğulları Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu' yazıyor.
Ama hemen yanıbaşında ve fotoğrafı görülen bu terk edilmiş bina fare üretim merkezine döndü.
Binanın içinden de (çok affedersiniz) epeyce rahatsız eden kesif idrar kokuları geliyor.
Değindiğimiz gibi hemen yakındaki yurtta kalan kızlarımız var. Onların ve biz çevre sakinlerinin hayrına bu konuyu köşenizden aktarırsanız sevaba girersiniz. Belediye Başkanımız Sayın Özgen Keskin Bey’in gerekli önlemleri acilen aldırması için dikkatlerine saygılarımızla arzederiz.
Adres: Yıldırım İlçesi, Taşlı Sokak'ın başı."
Çevre sakinleri



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.