Hava Durumu

Ağaç gövdesi trafik ışığını engelliyor

Yazının Giriş Tarihi: 14.12.2015 07:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.12.2015 07:25
“Acemler semtinden Çekirge Meydanı’na çıkarken Zübeyde Hanım Doğumevi civarında bulunan ve Kükürtlü Caddesine dönüşü sağlayan trafik sinyalizasyon ışığı araç sürücülerine gereken kolaylığı ve trafik güvenliğini sağlayamıyor.
Bu fotoğrafı da size geçenlerde oradan geçerken aracımın içinden çektim.. 

Dikkat edilirse bu yokuştan Kükürtlü Caddesi’ne dönüşü gösteren trafik sinyalizasyonundaki lamba arkada kalan araçların sürücüleri tarafından ağaç gövdesinin perdelemesi nedeniyle hiç görülemiyor. 
Bu yüzden de Kükürtlü Caddesi’ne girmek isteyen sürücülerin dönüşte ışığı rahatça görebilmeleri için sola dönüş için uyaran ışıktan en tepeye de ilave olarak bir lamba monte edilmesi acaba sağlanabilir mi?.
Çünkü arkadan gelen bir araç sürücüsü ışığı görmediği için sürat yapıyor. Ve öndeki araç kırmızıda aniden durunca çarpma tehlikesi var.  
İlgililerin dikkatine sunmak istiyorum.. Saygılarımla. “
Esra TOPÇU

***

Külliye yolunda tehlikeler var


“Bursa’da çok farklı ve önemli bir tarihi değere sahip bulunan Yıldırım Külliyesi çevresi elden geçirilip yeniden düzenlendi. Çok da güzel oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Fakat yapılan bu yeni düzenlemede külliyeye ulaşılan yol pembe mermer taş bloklarla kaplanmıştı ama bu taş blokların pek çoğu şimdi kırılmış bir halde öylece duruyor.

Külliyemize ulaşılan yoldan yürüyen ve burada meydana gelmiş bulunan kırık mermerlerdeki oyuklarda görmeyenler için tehlikeler başgöstermeye başladı..(Çekip gönderdiğim fotoğraflarda da bu apaçık ispatlıdır)
Farkında olmadan bu çukurlara basanların başına her şey gelebilir.
Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali’den bu meseleye eğilmesini ve icapeden tamiratların kısa bir zaman içinde yapılmasını hürmetlerimle rica ediyorum.” 
Hasan HARCIOĞLU

***

TEŞEKKÜR PANOSU

4/İ şoförleri çok kibar!..


“Demirkapı civarında bulunan çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler olarak genellikle bu semte çalışan BOİ’nin 4/İ seferli otobüslerini kullanıyoruz.
Bu hattaki tüm BOİ otobüslerinde görev yapan şoför arkadaşların hepsi de çok kibar insanlar. Sabah otobüse binince selamımızı veya günaydınımızı alıp onlar da güler yüzle hemen karşılığını saygı içinde veriyor. 
Diğer hatlarda maalesef bunu yaşamak imkansız..
4/İ şoförlerinin hepsine de teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.”
Bir grup öğretmen     
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.