Hava Durumu

Ağaç dalları uzuyor kaldırım daralıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2016 06:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 06:53
“Nilüfer ilçemizdeki Beşevler Caddesi, Bilgin Sokak girişindeki dar kaldırımların kenarlarındaki ağaçlardan oldukça fazla uzayan dalların bazıları nedeniyle buradan yaya olarak geçiş imkansız bir hale geliyor. 
Buna benzer çok yer var. Beşevler’de bazı site veya parklardan sarkan dallar nedeniyle de kaldırımdan eğilerek geçmek zorunda kalıyoruz. 



Aksi halde uzamış dallar insanların başlarına çarpıyor. Geceleri bazı kesimlerdeki karanlık bölgelerden geçişte de uzayan dallar insanların gözüne zarar verebilir endişeleri içindeyiz.       
Nilüfer Belediyesi ekipleri bu tip kaldırımları temizlik personelinin de desteği ile kolayca tespit edebilir ve senede birkaç kez özel bir makine ile uzamış dalları budayarak yaşanılan ve yaşanılabilecek olumsuzlukları ortadan giderebilir.     
Bu da tüm belediyelere örnek bir çalışma haline gelir.
Saygılarımla..” 
Kenan ÖZTÜRK

Alo, burası Büyükşehir


IZGARALAR TEMİZLENDİ:“8/6/2016 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi’ndeki köşenizde yer verdiğiniz  ‘Hayır, temizlik yapılmadı’ başlıklı bir okurunuza ait şikayet ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
İlgili yazıda bahsedilmekte olan Nilüfer, Beşevler Caddesi, Elmas Sokak girişindeki ve Akuğur Market önündeki yağmursuyu ızgarasının temizliği ilgili bakım onarım ekiplerimizce  yapılmıştır. 
***
801 NO’LU HAT:“17/5/2016 köşenizde yer alan ‘Kart ve bilet karmaşası var’ başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
801 No’lu Mustafakemalpaşa Eski Sanayi - Bursa Uludağ Üniversitesi otobüs hattında çalışan ve Bursa Bütünleşik Bilet Sistemi’ne entegre tüm araçlarda validatör bulunmakta olup, Bursakart’ı olan yolcuların, indirimli yolculuk için kartlarını okutarak biniş yapmaları gerekmektedir. 
Bu hattın fiyat tarifesi; Tek biniş tam 9.00 TL, indirimli 6.00 TL.dir. 65 dk. içinde yapılan aktarmalı yolculuklarda tam (BursaRay+Otobüs) 10.25 TL, indirimli 6.85 TL. dir. 
Mustafakemalpaşa Bursa güzergahında Bursa Bütünleşik Bilet Sistemi’ne entegre olmayan ve araçlarında validatör olmayan, ancak D4 belgeli bazı işletmecilerde, bilet satarak bu hatta taşıma yetkisine haizdirler. 
Bu nedenle, Bursaray’dan gelen yolcuların aktarma indirimini almaları için mutlaka validatörlü araçlara ve Bursakart ile biniş yapmaları gerekir.      
Bilgilerinize sunarız.”
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md.

Güzelyalı’da banka sorunu


“Mudanya’nın Güzelyalı beldesi artık sadece yaz aylarında değil, kış aylarında bile devamlı oturanların tercih ettiği bir bölge.
Son yıllara nüfus artışı da hızlanan Güzelyalı’da oturanların sorunlarının başında bir banka şubesinin bile bulunmaması geliyor. 
Bu yüzden de belde sakinleri en küçük bir banka işlemini yaptırabilmek için Mudanya’ya gidip gelmek zorunda kalıyorlar.
Bir süre önce Güzelyalı’ya Ziraat Bankası’nın bir şube açacağını duyduk. Bu haber bizleri çok sevindirdi. Fakat şimdilerde de bundan vazgeçilmiş olduğu ileri sürülüyor. 
Banka şubesinin oluşturulması için Ziraat Bankası üst düzey yöneticilerine ricada bulunuyoruz.
Saygılarımızla..”
Güzelyalı sakinleri 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.