Hava Durumu

Adına yakışan bir park!

Yazının Giriş Tarihi: 25.07.2016 07:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 07:01
“Eski adı Eker Park olan alanımızı yeniden düzenleyen ve Ata Park adıyla hizmete sokan Nilüfer Belediye Başkanımız Sn.Mustafa Bozbey ve tüm çalışanlarına çevre sakinleri olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz..
Çeşitli oyun aletleri, dinlenme alanları ve dekoratif bitkileri, yeşil alanlarıyla Ata Park, şimdi adına yakışır bir yer haline geldi. 



Ayrıca parkımızda bulunan ağaçlarımızın da tamamen korunması takdire değer bir çalışma olurkan orijinal şekilde yapılan havuzlar muhteşem oldu.
Duyduğumuza göre belediyemiz oyun gruplarının çeşitliliğini de artıracak ve parkımızdan tüm engelli yurttaşların en iyi şekilde yararlanabilmesi için özel oyun yerleri de yaptıracakmış.
Her şeyi ile örnek bir bölge olan Nilüfer ilçemizi örnek bir parka daha kavuşturan Nilüfer Belediye Bşk. Sn. Bozbey’e minnettarız.
Saygılarımızla.”
Neşe TORUN ve arkadaşları

Büyükşehir’den açıklama bekleniyor


 “1 Temmuz 2016 tarihli gazetenizdeki köşenizde 95/A hattında çalışan BOİ şoförü için şikayetimi yayınlamıştınız. Ayrıca; BURULAŞ ve UKOME ile yapılan bu konu hakkındaki yazışmaları da köşenize bilgi olarak göndermiştim.
Ancak tahminimde yanılmadım ve yaşadığım sorunla ilgili konu maalesef kapatıldı gitti!.. Ve hatta daha da ilginç bir durum var ve adeta suçlu ben çıkarıldım.. 
Meğer şikayetimi trafik polisine aksettirmem lazımmış!!
Gelişmeleri köşenizden okuyan ve beni tanıyan dostlarım da ‘bu tür şikayetlerin çok fazla olduğunu duyuyor ve bizler de yaşıyoruz’ diyorlar.
Bir türlü ulaşamadığım Büyükşehir Bld. Bşk. Sn. Recep Altepe tesadüfen bu yazışmaları okur da ‘neler oluyormuş, bana hiç aksettirmiyorlar’ der ve bu tür şikayetlerde bulunan vatandaşlara ve bana bir  ‘geçmiş olsun, işin üzerine düşeceğim, kusura bakmayın, gerekli çalışma yapılacak’ diye bir açıklama lütfunda bulunursa çok mutlu olurum.. 
Dilerim bu da hayal olmaz. Saygılarımla..”
Erdoğan EMRE / Mimar

Acemler köprülü kavşağı hakkında


“Erdal Bey merhabalar, 
 21 Temmuz Perşembe günkü köşenizde yayınlanan Acemler köprülü kavşağıyla ilgili yazılara aynen katıldığımı bildirmek istiyorum. 
Bugün yolun kapatılmasının 1.ayı doldu. 2 ay içinde ana arterin trafiğe açılacağı belirtilmişti. 3 ay içinde de inşaat tamamen bitecekti. 
Ama son zamanlarda uzayan birçok inşaat gibi (örnek Buttim köprülü kavşağı) burası da 6 aydan önce bitmez gözüküyor. 
Okan Tuna’nın göreve gelmesiyle birlikte gazetenizin objektif ve nokta atışı can alıcı konular hakkında yayın yaptığını gözlemliyorum. 
Ulusal haberleri dahi gazetenizden takip etmeye başladım. Elinize sağlık. Gazetenizde bir süre önce de bir köşe yazısında Ovaakça yol kontrolü nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklıkları Vali Bey’in dikkatine sunulmuştu. O konuda da maalesef bir gelişme olmadı. Bursa’nın trafik sorunu katlanarak büyümekte. Birkaç günde bir özellikle Acemler kavşağı gündeme taşınabilirse inşaatın hızlanacağını ümit ediyorum. 
Konu hakkında özverili güzel yazılarınızı sıkı bir okuyucunuz olarak dört gözle beklediğimi bildirmek isterim
Saygılarımla..” 
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.