Hava Durumu

Abdal Murat seçimden seçime hatırlanıyor!.

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2016 06:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 06:36
“Çakırhamam’dan merkez Kuştepe-Abdal Murat’a çalıştırılan özel minibüsler  onca ikaza rağmen keyfi saat uygulaması yapıyor. Uzun süre minibüs bekliyoruz. Hem Büyükşehir, hem de Osmangazi Bld.’ne şikayetlerimize hiç ilgi gösterilmiyor. 
Ayrıca bu durakta ehliyeti olmayan bazı şoförlerin araç kullandıkları da ‘iddia’ ediliyor. Bazı araçlarda radyo veya teypler sonuna kadar açılıyor. Vatandaş rahatsız. Yasak olmasına rağmen tıka basa yolcu alan minibüsler çok. Geç saatlerde bu araçların bazılarında çocuk yaşta muavinlere de rastlıyoruz. 



Kuştepeden Abdal Murat Mahallesi’ne giderken ‘Dereboyu’ dediğimiz Bursa manzaralı yer adeta açık hava meyhanesi gibi. Polisin bu konuya el atmasını rica ediyoruz. Sağlı sollu park eden araçlar yüzünden trafik te çok sıkışıyor. 
Mahallemizde hırsızlık olayları var. Bir güvenlik kamerası konması talebimiz bir türlü ele alınıp değerlendirilmedi.
Büyükşehir ve Osmangazi Bld.’nin seçimden seçime hatırladığı mahallemizin hiç unutulmamasını diliyoruz. Osmangazi ilçesindeki mahalleye ulaşım en ücra köylerden bile daha ilkel durumda. Hastası olanlara Allah yardımcı olsun.”
Mahalle sakinleri

UEDAŞ dikkat


“17 Mayıs sabahı (dün) saat 09.00/09.30 sularında yolum Nilüfer, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda dikkatimi çeken bir duruma tanık oldum. 
Bu yol üzerindeki bütün cadde aydınlatma lambaları ışıl ışıl yanıp duruyordu.
Bizler elektrik tüketimimizi azaltıp daha az fatura ödemeye çalışırken projektör şeklindeki cadde aydınlatmalarının sabah saatlerinde bile yanması garip değil mi?. UEDAŞ’ı uyarıyorum.”
R. TANEL

Tonlarca su boşa akıyor


 “Geçenlerde bir okurunuzun Bursamız’daki camilerimiz hakkında övgü dolu sözlerini yayınladınız. Aynen katılıyorum. Birbirinden güzel ve bakımlı camilerimizin bazılarının abdest alma yerlerinde sıvı sabun bulunmamasını temizlik açısından doğru bulmuyorum. 
Ayrıca, bazı camilerin de tuvaletleri çok yıpranmış veya bakımsız olabiliyor. Özellikle abdest alma yerlerindeki birçok çeşmeler de aynı anda şırıl şırıl su kaçırıyor. Yani her gün tonlarca su israfı var. 



Bunlar dikkate alındığında sabunlukların standart olarak abdestliklerde bulunması, çeşmelerin su onarımı ve bakımlı olmaları, tuvaletlerin düzeni ve temizliği konusunda Bursa Müftülüğümüze, cami koruma dernekleri yöneticilerine ve ilgili belediyelerin destekleyici çalışmalarına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Konuyu saygılarımla dikkatlere sunuyorum.”
Zelkif OGUR

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.